App van de maand Polarsteps

Met Polarsteps maak je eenvoudig een geweldig reisverslag met interactieve kaarten van je reizen en vakanties. Je reiservaringen worden op een eenvoudige en mooie manier omgezet in herinneringen voor het leven.

Het leuke is dat je vrienden en familie kunt uitnodigen je te volgen tijdens je reis. Alsof ze in de passagiersstoel zitten.

Polarsteps volgt automatisch je route en plaatsen die je hebt bezocht tijdens je reis. Neem je telefoon gewoon mee in je zak en de app creëert automatisch je eigen reisverslag. Zodra je bent verbonden met het internet, worden je reisroutes, locaties en foto’s naadloos overgezet naar je persoonlijke reisprofiel, waar je route uitgetekend wordt op een kleurrijke wereldkaart.

Voor jezelf is het ook leuk om, wanneer je weer thuis bent, alles nog eens kunt nalezen en bekijken. Je hoeft dan niet alles nog eens op te schrijven in een boekje. Of avonden te moeten puzzelen om een online fotoalbum in elkaar te zetten, want dat is het mooie van deze app: slechts met enkele handelingen kun je je reisverslag laten afdrukken in een mooi gedrukt fotoalbum inclusief je reisstatistieken en route!

Je kunt je reizen voor jezelf bewaren of deel je ervaringen met volgelingen binnen en buiten Polarsteps. Je kunt ook direct op Instagram, Facebook, Whatsapp en andere sociale kanalen posten.

Deze ‘ Travel Tracker’  gebruikt slechts een extra 4% van je batterij per volledige dag omdat de app slimme technologie gebruikt om je locatie te bepalen.

Kenners zeggen dat het reisverslag dat Polarsteps maakt voor een stevige reislust zorgt. Wie wil dat nu niet?

Polarsteps is te vinden in de iTunes Store en de Google PlayStore