Portugal beste vakantieland!

Portugal is het beste vakantieland!

Portugal is winnaar van een Zoover Award! Uit de verkiezingen geïnitieerd door de populaire vakantie-beoordelingswebsite Zoover is Portugal verkozen tot beste vliegvakantieland binnen Europa. Uit alle beoordelingen heeft het populaire Portugal een gemiddeld cijfer gekregen van een 9,12! Tijd voor een nadere kennismaking…

Een mild klimaat, 3000 zonuren per jaar en 850 km van de meest fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan maken van Portugal dé perfecte reisbestemming in alle jaargetijden. Dit land met de oudste grenzen van Europa biedt op een beperkt oppervlak een grote landschappelijke variatie, veel ontspanningsmogelijkheden en een uniek cultureel erfgoed.

Traditie en moderne tijdgeest gaan in Portugal op harmonieuze wijze samen. De gastronomie, de uitstekende wijnen en de gastvrije bevolking vervolmaken het hoogwaardige toeristische aanbod.

Het bijzondere aan Portugal is dat voor elk wat wils biedt. Of je nu gewoon lekker een zon/zee/strandvakantie wilt, een boeiende citytrip maakt of heerlijk met de auto wilt rondreizen door het binnenland en daarbij overnachten in de meest bijzondere pousada’s, Portugal heeft het allemaal.

Beleef het zelf! Laat ons jouw wensen weten en wij bieden een reis die hier niet alleen aan voldoet, maar deze zelfs overtreft! Boek uw Portugal vakantie bij één van onze Travel Managers.