Puur en Kuur

Ervaar een wellnessreis. Even tijd voor jezelf. Tot rust komen en opladen.

Boeken via je Travel Manager van Face2Face Travel betekent: persoonlijk geregeld en gerust op reis. Hoe heerlijk is het dan om via ons een wellnessreis te laten verzorgen? Wij hebben een goede samenwerking met de reisorganisatie Puurenkuur. Zij zijn al ruim 15 jaar dé wellness specialist.

Het doel van een wellness reizen is echt opladen, ontstressen en gezonder worden. Van een yogaweekend in Nederland tot een uitgebreide gewichtsverlies reis in Thailand of een ontspanningsweek in Spanje. Passende bij iedere behoefte kan er een wellness programma op maat aangeboden worden, voor gegarandeerd de beste prijs.

Waarom heeft Face2Face Travel gekozen voor Puurenkuur? Omdat zij vele extra’s bieden voor jou als klant.  Bijvoorbeeld een gratis transfer of een extra spa-gift voucher. Ook voor je eventueel tweede bezoek aan een hotel.

Wat wordt er aangeboden tijdens de meest populaire reizen?

–             Yoga:
Yogareizen zijn voor iedereen! Ervaring is niet nodig. Je hoeft ook niet lenig te zijn. Lenigheid is geen doel van yoga, maar een prettig gevolg. De yoga lessen en yoga workshops zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde yogabeoefenaar.

–             Detox:
Meestal staat detox voor sapvasten met een sapkuur, maar detoxen kan ook met een licht plantaardig dieet zonder koffie, alcohol en voorbewerkt voedsel. Ga je op detox vakantie of detox weekend dan ga je je lichaam ontgiften. Zo geef je je lijf de kans tot rust te komen en alle opgeslagen gifstoffen af te voeren.

–             Stressmanagement:
Iedereen heeft er weleens mee te maken na een drukke of intensieve periode: een futloos gevoel, slapeloze nachten, emotioneel leeg. De motor is op. Laat je die toch onverminderd lopen, dan is een burn-out bijna onvermijdelijk. Natuurlijk wil je dat voorkomen. En daarom is een burn-out herstel reis, een antistress of stressmanagement reis zo’n goed idee.

–             Gewichtsverlies:
Ga afslanken op vakantie en neem afscheid van de overtollige kilo’s. Zonder verleidingen en met een team van professionals om je te begeleiden vliegen de kilo’s er op een verantwoorde manier af. Een combinatie van gezond eten, sport en ontspanning.

Klinkt goed toch? Vraag naar de mogelijkheden bij je Travel Manager.