Ultiem genieten in Hotel Sezz Saint-Tropez

We hebben echt een luxe pareltje gevonden voor jullie. Het 5-sterren hotel Sezz Saint-Tropez biedt elegantie, rust en verfijning. Hier worden charme en design gecombineerd en alle zintuigen geprikkeld.

Dit paradijsje telt slechts 35 kamers en 2 suites in ‘villastijl’ met zwembad. Ze zijn gecreëerd als cocons en zijn zo ontworpen dat het Provençaalse leven van binnen en buiten met elkaar verenigd zijn. Elke kamer heeft een prachtig terras met uitzicht op een eigen tuin en hebben allen als uitbreiding van de badkamer nog een buitendouche. De kamers hebben kamerhoge ramen waardoor het er heerlijk licht is. 

Genieten van de zon doe je ook aan het grote, verwarmde zwembad dat wordt omgeven door mimosa’s en palmbomen. Of laat je verwennen bij de Spa Sezz by Cinq Mondes waar je heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen kunt boeken. Of ontspan in de hamam of jacuzzi. Een yogales bij zonsopgang of zonsondergang is ook een unieke ervaring. 

Het restaurant Colette verwijst naar Sidonie-Gabrielle Colette, de Franse romanschrijver. Omgeven door olijf- en palmbomen, met uitzicht op het karakteristieke zwembad van het hotel, biedt het een uitzonderlijke setting in een intieme sfeer. De gerechten worden uitsluitend bereid met verse producten en zijn geïnspireerd op exotische of mediterrane smaken als eerbetoon aan de regio. Voor het diner biedt sterrenchef Philippe Colinet u een authentieke, pure en levendige reis naar de Middellandse Zee. Het menu is samengesteld rond lokale en seizoensgebonden producten, naast trouwe producenten uit de Golf van Saint-Tropez.

De Dom Pérignon Bar, een trendy ruimte, ideaal gelegen tegenover het zwembad, nodigt uit om te genieten van een glas champagne of een cocktail in een lounge-achtige sfeer. Gezellig, verfijnd en intiem. 

Hotel Sezz Saint-Tropez ligt op maar 2 kilometer afstand van het hart van Saint-Tropez. 

Even weg uit de drukte, een lang weekend of een week? Na een luxe verblijf in dit fijne hotel kun jij er zeker weer even tegen!