Sandton Grand Hotel Reylof

Je bent er zo: Gent ligt op een korte afstand rijden vanuit Nederland en je hebt al gelijk het idee dat je in een ander land bent.

Dit grote 18e- eeuwse hotel ligt in Gent op slechts een kleine afstand van het Belfort, een 95 meter hoge toren. Het  hotel  is milieuvriendelijk, het heeft niet voor niets het Green Key ecokeurmerk gekregen. Het hotel ligt centraal in de stad en de halte voor het openbaar vervoer ligt op 5 minuten lopen afstand. De Sint Baafskathedraal ligt ook op loopafstand en is zeer de moeite waard om te bezoeken.

Het hotel heeft een gastronomisch restaurant met in het midden een prachtige champagne bar. In België houden ze van lekker eten en dat is in dit restaurant absoluut te merken. Behalve dit restaurant biedt de stad zelf heel veel leuke en gezellige restaurantjes. De kamers van het hotel hebben hoge plafonds en grote ramen. Je waant je in vroegere tijden met een inrichting in de rijke Franse stijl. De kamers zijn voorzien van een minibar, satelliettelevisie en climat control. De luxere kamers beschikken over een badkamer met ruime dubbele regendouche, een apart toilet en je kunt gebruik maken van een badjas en slippers.

Vergeet niet een paar lekkere bonbons te kopen om mee te nemen naar huis en nog heerlijk na te genieten van een paar dagen Gent!