Schauinsland? Waar ligt dat?

Schauinsland-reizen, waar ligt dat?

Schauinsland lijkt qua naam op het bij ons bekende Duitse wintersportgebied Sauerland maar is juist de naam van een Duitse reisorganisatie. Wij werken met hen als Face2Face Travel al enige tijd succesvol samen. We geven het toe: misschien niet de mooiste naam maar wellicht wel eentje om te onthouden…Zeker na deze introductie, dat kan bijna niet anders!

Schauinsland heeft een zeer compleet aanbod met pakketreizen en met name voor mensen die het geen probleem vinden vanaf Düsseldorf of andere Duitse luchthavens te vertrekken biedt het mooie kansen op een gunstige vliegvakantie naar o.a. Spanje, Griekenland, Portugal of Turkije. In onze vorige nieuwsbrief hebben we je er al het een en ander over verteld.

Natuurlijk vind je bij Schauinsland de populaire accommodaties waaronder ook diverse All Inclusive vakantiecomplexen. Daarnaast richt Schauinsland zich ook op thematische vakanties waaronder kindvriendelijke resorts, luxe hotels, appartementencomplexen maar ook ‘Adult Only’ hotels (de naam zegt het al) of Gay friendly accommodaties…

De Duitse markt is heel wat groter dan de Nederlandse markt en dat biedt deze reisorganisatie ook geregeld kansen om extra scherp in te kopen. Een mooi voorbeeld daarvan is Iberostar Sabila op Tenerife. Dit moderne viersterrenhotel (voorheen Torviscas) is recent gerenoveerd en speciaal voor Schauinsland kan er met extra voordeel geboekt worden.

Maar ook buiten de Europese grenzen biedt deze reisorganisatie prachtige vakanties aan. Denk bijvoorbeeld eens aan de Verenigde Arabische Emiraten of de Malediven. Of de Golf van Thailand of Kuta op Bali.

Een ander bijkomend voordeel is dat er bij de pakketreizen via Schauinsland veelal bagage bij in zit wat inhoudt dat je niet apart hoeft te betalen indien je ruimbagage mee neemt. Scheelt toch weer!

Met veel plezier willen wij een reisvoorstel maken voor een heerlijke ontspannen vakantie.