Seabourn – luxury cruises

“Seabourn – luxury cruises”

Wat is er mooier dan vertrekken uit of de cruise eindigen in Amsterdam, Antwerpen of een andere haven dichtbij huis? Op Seabourn wordt u ontvangen op intieme luxe cruiseschepen, met een crew die u gegarandeerd in de watten legt. Opstappen of eindigen in een haven dichtbij huis draagt absoluut bij aan de ervaring, aangezien de reistijd aanzienlijk wordt verkort en het genieten eerder kan beginnen.

Wat een cruise aan boord van een Seabourn jacht zo speciaal maakt? Dat is de bijzondere combinatie van de attente en persoonlijke bediening, de aantrekkelijke bestemmingen en de comfortabel uitgeruste, ruime suites. De Seabourn schepen bieden plaats aan maximaal 200 gasten. Iedereen verblijft in een suite en die zich allemaal aan de buitenkant van het schip bevinden. Verder geniet u van de complementaire champagne en in-suite bar, de complementaire open bars inclusief fijne wijnen en worden ’s avonds award-winnende maaltijden geserveerd.

Een ander groot voordeel is ook dat de schepen relatief klein zijn en daardoor een kleinere diepgang kennen. Dit stelt de kapitein in staat om het schip net daarnaar toe te kunnen sturen waar de grotere schepen niet kunnen komen. Wilt u daadwerkelijk even los van alle rompslomp en écht uitrusten? Gun uzelf dan een cruise aan boord van één van de Seabourn schepen.

Wilt u meer informatie of een boeking plaatsen? Neem contact op met één van onze Travel Managers.