Skiën als God in Frankrijk met de Jong Intra Vakanties

“Skiën als God in Frankrijk!”

Frankrijk heeft een vaste plaats ingenomen in de harten van vele Nederlandse wintersporters. En terecht, fantastische afdalingen in uitgestrekte wintersportgebieden, snelle en moderne liften maken Frankrijk ideaal voor een wintersportvakantie. Een van de meeste belangrijke voordelen is dat de skigebieden hoog liggen en daarmee sneeuwzeker zijn. Verder is er een goed aanbod aan bars en restaurants. Frankrijk is immers ook nog het land van lekker eten en voortreffelijke wijnen.

Je kunt met de Jong Intra Vakanties op verschillende manieren richting de Franse Alpen: met de eigen auto, met het vliegtuig of de pendelbus. Het is in veel bestemmingen mogelijk om de skipas en skihuur van te voren te regelen. Zo kun je ter plaatse direct de lange latten onderbinden en optimaal genieten van de vakantie.

Frankrijk biedt een enorme keuze aan appartementen en hotels. Je kunt kiezen voor een rustige ligging of juist direct aan de piste, een modern skiresort of een authentiek bergdorp, skigebieden voor “kilometervreters” of beginnende- en “gezellige” skiërs.

De Jong Intra Vakanties heeft een compleet aanbod aan appartementen en hotels in prachtige wintersportgebieden in Frankrijk. Wil jij Skiën als God in Frankrijk? Neem dan contact op met één van onze Travel Managers.

Een greep uit het aanbod:

Appartement Le Grand Lodge *** in Chatel
8-daagse autovakantie: 2-kamerappartement op basis van logies
v.a. € 130 p.p.
Zoover beoordeling 7,2
 
Hotel Savoy ***+ in Brides les Bains
4-daagse autovakanties: 2-persoonskamer op basis van logies/ontbijt
v.a. € 126 p.p. (flexibel verblijf mogelijk)
Zoover beoordeling 8,0
 
Résidence du Téléphérique*** in Morzine
8-daagse autovakantie: 2-kamerappartement op basis van logies
v.a. € 147 p.p.
Zoover beoordeling 7,2