SOS op reis – Favoriete app van de maand

SOS op reis

Paspoort gestolen op vakantie in Mauritanië, autopech in Estland, buikpijn in Portugal, autoschade in Macedonië, portemonnee kwijt in Frankrijk. Hier denk je liever niet aan. Maar het overkomt je, zoals ieder jaar duizenden Nederlanders. En als het je overkomt, dan wil je wel direct de juiste instanties kunnen bellen. Maar waar vind je zo gauw de telefoonnummers? De app “SOS op reis” kan je hierbij helpen.

Bankpas, credit card, mobiele telefoon of paspoort kwijt? Met “SOS op reis” kun je ze makkelijk blokkeren of snel bij de Nederlandse ambassade of het dichtstbijzijnde consulaat komen.

Verder heb je alle telefoonnummers voor je verzekering, autoverzekering of ziekteverzekering gelijk op een rijtje. Kies je verzekeraar en het nummer wordt automatisch vermeld. Ook kun je autoschade melden en de plaatselijke alarmnummers voor politie, ambulance en brandweer bellen. Tenslotte geeft “SOS op reis” tips voor wat je moet doen bij ziekte, autoschade, diefstal of verlies van pasjes en documenten.

SOS op reis is gratis te downloaden voor zowel iPhone als Android toestellen. De app wordt gratis aangeboden door SOS International, een internationaal opererende alarmcentrale die wereldwijd hulp biedt aan gestrande reizigers. Dit doen zij uit naam van o.a. diverse verzekeringsmaatschappijen en banken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kortom… SOS op reis is een must voor elke vakantieganger! Heb je vragen, neem dan even contact op met één van onze Travel Managers.