Stad van de maand Berlijn

Berlijn is anders dan andere steden? Natuurlijk Berlijn is, net als andere Europese steden, groot, veelzijdig, cultureel, bijzonder, vernieuwend met een oude centrum en een nieuwe levensstijl.  Berlijn is met uitsteek de stad voor een bezoek in het najaar, de stad kleurt door de vele bossen snel in herfstkleuren, drie of vier dagen in Berlijn en je wilt alleen maar meer.

Wanneer je in Berlijn bent, dan overkomt het je opeens. Het gevoel van, hé, het is hier anders… Dat is niet uit te leggen, dat moet je zelf ervaren. Berlijn is een stad van symbolen. Eerst was er de Muur, nu zijn er nog steeds de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, de Fernsehturm, het Mercedessymbool, de Ku’damm, Unter den Linden en bijvoorbeeld de Brandenburger Tor. Het symbool van de scheiding tussen Oost en West, tussen socialisme en kapitalisme: dat is wat Berlijn jarenlang is geweest.

Het uitgaansleven in Berlijn staat bekend als trendy en bruisend! Voor iedere smaak is er wel wat te vinden, van theatercafé tot concerthal, van kroeg tot club. Er zijn in Berlijn vele discotheken en muziekcafés gevestigd waar tot in de late uurtjes kan worden gedanst op allerlei soorten muziek, van house tot R&B, van funk tot techno en jaren ’70 muziek.

Voor de maand oktober hebben wij een leuke actie, wanneer je in de maand oktober je reis boekt naar Berlijn ontvang je van ons een gratis Hop on Hop off kaartje t.w.v. 17,00 (deze actie is in samenwerking met onze leverancier Sunair Stedenreizen en alleen geldig bij boekingen bij deze organisatie)

Voor vragen over onze stad van de maand Berlijn? en andere steden neem je contact op met een van onze Travel Managers.