Stap in en reis mee!

Reizen met de bus, niets dan voordelen! Stap in en laat je brengen naar de mooiste plekjes in Europa. Geen werk met het uitstippelen van een route of opzien tegen het rijden. En tijdens de lunch heerlijk een wijntje of biertje drinken; hoe fijn is dat!

Een deskundige eigen Oad chauffeur brengt je niet alleen van A naar B, maar is ook reisleider én gastheer.Bij het aan boord stappen van de bus begint de vakantie. Zak lekker onderuit in een comfortabele stoel, geniet van het uitzicht onderweg en laat het je aan niks ontbreken.

Reizen per bus is erg comfortabel. Voor maximaal comfort, luxe en veiligheid, kies je voor de luxe Excellent bus. Zoals een klant omschreef; “dit is een vijf sterren hotel op wielen’’. Wat is er leuker dan het ontmoeten van nieuwe mensen en de vakantiepret direct met je reisgenoten te kunnen delen? Naast de luxe van busreizen, is de bus een voordelige manier van reizen. Onder andere benzine- en tolkosten of luchthavenbelasting bespaar je. Bovendien is een busreis ook nog eens een milieuvriendelijk manier van reizen. Voordelen genoeg!

Wat dacht je van een prachtige busreis door Italië, Bloemenrivièra & Côte d’Azur die je meeneemt langs chique badplaatsen als Menton, Nice en Antibes. In Monaco vergaap je je aan de luxe jachten en geniet je van het uitzicht op de azuurblauwe zee. Dus stap in en reis mee!

Ben je een echte kunst- en cultuurliefhebber? Ga dan mee op een ontdekkingstocht door Wenen, Wienerwald & Bratislava. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de prachtige reis “De mooiste nationale parken van Kroatië”. Tijdens deze busreis bezoek je maar liefst vier van de acht nationale parken die het land rijk is.

Wil je iets dichter bij huis blijven dan is een 5 daagse busreis naar de Belgische Ardennen, Luxemburg & Parijs iets voor je. Je maakt bijzondere excursies naar het schilderachtige Dinant, de oude stad Trier, UNESCO stad Luxemburg en wereldstad Parijs.

Overtuigd? Stap dan maar in!

Ontdek op een comfortabele en bijzondere manier een Europese bestemming en boek nu een groepsreis per bus. De ervaren chauffeurs en reisleiders staan voor je klaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het volledige aanbod van busreizen dat Face2Face Travel te bieden heeft? Neem contact met me op zodat we binnenkort kunnen zeggen: stap maar in en reis mee!