Droomvakantie aan boord van echte zeilschepen Star Clippers

Star Clippers: 4 grote zeilschepen welke een ode zijn aan de klassieke zeilschepen uit de 19e eeuw. De gouden eeuw van de zeilschepen zal opnieuw beleefd worden.

Bij je Travel Manager van Face2Face Travel is het mogelijk om een preview te krijgen voor het zomerseizoen 2018. Er zijn drie schepen de Royal Clipper, Star Clipper en de Star Flyer. Eind 2017 zal het vierde schip de Flying Clipper zijn eerste reis aanvatten. Er wordt zoveel mogelijk gevaren op windenergie, dus ook aan het milieu wordt gedacht.

De zeilschepen zullen zowel in de Middellandse Zee als in de Indonesische Archipel varen.

Enkele inspirerende voorbeelden:

Liefhebbers van autoraces kunnen in de maand mei een cruise in de azuurblauwe wateren van de Franse Riviera en Corsica combineren met een call in Monaco en ter plaatse een van de Grand Prix F1 races bijwonen.

Of een cruise met de Star Flyer om de historische schatten van de Middellandse zee te bezoeken. Wat ook mogelijk is, is een weekendje weg op zee. Star Clippers laat je toe om van een relaxte korte cruise te genieten. Op 30 juni gaat het schip vanuit Monaco richting Civitavecchia, de haven van Rome voor een 6 daagse cruise, maar het kan ook voor 4 nachten vanuit Civitavecchia.

Heb je meer tijd dan is er een prachtige reis vanuit Singapore waar de viermaster koers zet richting Bali, Indonesië. Exclusive all-in cruise package deals zijn reeds te boeken inclusief vluchten, transfers en hotelverblijf voor en na de cruise.

En wat is nu zo bijzonder aan deze schepen? Het mooie is dat het zeilschepen zijn waarop iedereen kan genieten van het zeilen in alle hedendaags comfort en met de faciliteiten van een privéjacht. Help de zeilen te hijsen, leer hoe je een knoop maakt, bezoek een open brug, lig op de boegspriet en spot dolfijnen. Of klim in de mast naar het kraaiennest voor een adembenemend panoramisch uitzicht.

Bestaat er een betere manier om de wereld te ontdekken?

Vraag snel aan je Travel Manager van Face2Face naar de mogelijkheden.