Succesvolle strandbalactie

“De succesvolle Strandbalactie”

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat Face2Face Travel dit jaar een feestje te vieren heeft. In mei hebben we ons eerste lustrum gevierd. Dit feestje ging gepaard met een aantal aantrekkelijke en ludieke acties voor onze klanten. Want… wie jarig is, trakteert! Onder andere met een reischeque van € 1.000,-…. te winnen bij onze ludieke strandbalactie!

Iedereen die vanaf april jl. een reis geboekt heeft bij één van de Face2Face Travel Managers, heeft bij zijn reisbescheiden een strandbal ontvangen. Bedoeling van de strandbal is om op de bestemming een reisfoto te maken waar deze bal prominent op staat. Deze foto kan doorgestuurd worden naar de Travel Manager die hem vervolgens op de Facebook-pagina van Face2Face Travel post (www.facebook.com/face2facetravel) om vervolgens mee te doen aan de strandbalactie.

Iedere maand maak je hiermee kans op een mooie prijs, met als hoofdprijs een reischeque van € 1.000,-! En de kans om te winnen is er nog steeds! De strandbalactie loopt t/m oktober 2013. Dus… mocht je nog een foto hebben liggen, mail hem door! En mocht je nog op vakantie gaan, vergeet dan zeker niet die strandbal mee te nemen en hem veelvuldig te laten figureren in diverse foto’s. De leukste daarvan mail je dan natuurlijk even door.

Bekijk (of beter nog… like) de Facebook-pagina voor inspiratie!