Thailand Sirila farm

Sirila Farm Tent Camp ligt ver van de bewoonde wereld, waar de Thaise familie woont en werkt zonder aangelegde elektriciteit. Vanaf de secundaire weg is de farm bereikbaar via een 2 km lang onverhard weggetje. Deze laatste 2 kilometer gaat dwars door de landerijen en wordt per tractor uitgevoerd.

De farm is volledig “selfsupporting” en is een mooi voorbeeld van hoe men een overwoekert land eigenhandig heeft omgebouwd tot wat het nu is. Een prachtige boerderij met diverse plantages waaronder chilipepers, papaya, koffie, cashewnoten, macadamia, doerian, pomelo, jackfruit, dadelpalmen en nog veel meer. Het is prachtig om hier enkele dagen te logeren.

Het eten kan hier worden gezien als een waar hoogtepunt. De kwaliteit van bijvoorbeeld de bijzonder smakelijke bereide BBQ is niet alleen fantastisch. Ook de aanwezigheid van kampvuur, kaarsen en fakkels zorgen hier voor licht en een geweldige sfeer! Een prachtige plek waar men laat zien hoe je met beperkte middelen toch heel veel kunt bereiken. Het leven in een groene wereld die niet alleen bijdraagt aan een beter milieu maar wellicht nog meer aan een stukje zelfbewustwording. Creëer een mooie herinnering en reserveer een aantal nachten op dit mooie idyllische plekje.

De Safaritenten bieden veel privacy en zijn allen voorzien van een zeer ruime, gedeeltelijke openlucht badkamer met een warm water rainshower (gas). De inrichting is heel comfortabel en ook de buiten veranda beschikt over meubilair. Ondanks dat deze streek nog niet veel westers toerisme kent, kunnen veel leuke excursies worden ondernomen zoals fietsen, raften, varen op de Mekong en nog veel meer. In dit stukje Thailand geniet het leven zijn eigen rustige ritme. Op zoek naar beleving en iets unieks? Beleef het op de Sirila Farm in Wang Saphung in Noord Oost Thailand!

Voor reviews, klik hier:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Face2Face Travel Manager en genieten van diverse exclusieve aanbiedingen. Deze bestemming is makkelijk in te passen in een op maat gemaakte reis. Vliegen vanaf Bangkok naar Loei ( slechts 22 kilometer van de farm) is mogelijk en kan van te voren geboekt worden door Face2Face Travel. Meer informatie? Neem contact met ons op.