The land of a thousand smiles

In Thailand word je overal met een grote glimlach ontvangen. Het is een bestemming waar je echt het hele jaar door naar toe kunt reizen. Zelfs in het regenseizoen regent het niet de hele dag door en blijft het lekker warm. Je kunt zelfs dan nog voldoende activiteiten ondernemen. Wij stellen hier een rondreis door Thailand voor, waarbij je een mooie indruk van dit prachtige land krijgt.

Begin je reis in de bruisende hoofdstad Bangkok. Je vindt hier de meest mooie tempelcomplexen. Ontdek de charme van oud Bangkok over het water. Heerlijk uitwaaien op een longtail boat over de Chao Praya River en de klongs. Of beleef bijzondere momenten tijdens een fietstocht. Ook de oude stad Ayuthaya kun je vanuit Bangkok bezoeken in een dagtour, evenals een originele, drijvende markt. 

In het noorden bezoek je de stad Chiang Rai. Chiang Rai heeft een gezellig centrum met een hele leuke avondmarkt. Maar hier kom je eigenlijk voor een bezoek aan de Gouden Driehoek. Op het drielandenpunt van Laos, Myanmar en Thailand heb je een prachtig uitzicht over de Mekong Rivier. 

De volgende stad is Chiang Mai. Volg hier een Thaise kookles, maak kennis met de bergvolkeren in de buurt en ontdek het Doi Inthanon National Park, waar je watervallen tegenkomt en vogels kunt spotten.

Khao Sok National Park is een bestemming in het zuiden. Overnacht hier bijvoorbeeld in het bijzondere Khao Sok Boutique Camp. Heerlijk wakker worden met dierengeluiden en uitzicht over de groen beboste heuvels. Hier kun je kanoën, een jungletocht maken en nog veel meer. 

We gaan nog een paar dagen relaxen alvorens je weer naar huis vliegt. Op Phuket kun je heerlijk relaxen aan het strand. Een excursie door de mangroves naar het palendorp, Kho Panyee, kanoen in Phang Nga Bay of een boottocht naar James Bond Island zijn ook de moeite waard.

Wij stellen een Thailand reis geheel naar jouw wensen samen!