Jeb bent er zo: The Pand Hotel

The Pand Hotel in Brugge is een hotel in een 18- eeuws herenhuis. Op loopafstand van de Grote Markt en slechts enkele meters van de Brugse reien.

Dit charmante boetiekhotel is ingericht met waardevol antiek en unieke kunstvoorwerpen waardoor er een fijne sfeer is gecreëerd. Het voormalige koetshuis heeft 26 kamers en wordt wereldwijd aanbevolen door journalisten vanwege de unieke charme en de verfijnde gezellige atmosfeer.  Het hotel is trots lid van ‘ Small Luxury Hotels of the World’.

Er zijn diverse lounges, een bibliotheek, een romantische en knusse bar, internethoek en een prachtige ontbijtzaal. Iedere morgen wordt hier persoonlijk een uitgebreid Champagne-ontbijt geserveerd met verse, gezonde streekproducten. Eitjes worden naar wens bereid op grootmoeders AGA-fornuis.

De kamers zijn schitterend ingericht met de grootste zorg en oog voor detail. Ze bieden het hoogste niveau van comfort aan. De Junior en de Mastersuits tijn telkens individuele creaties, aangekleed met Ralph Lauren stoffen. Puur genieten met deze discrete luxe.