Tijd voor een stedentrip!

Met de zomervakantie alweer achter ons is het een perfect moment om er de komende maanden toch nog even op uit te gaan. Een stedentrip is dan altijd een goed idee! Genieten van een mooie stad in je eigen tempo! Face2Face Travel heeft een goede samenwerking met dé stedenspecialist Sunair. Zij brengen je naar de mooiste steden!

Wat dacht je van een heerlijk verblijf in Wenen:

Wenen is een indrukwekkende barokke stad, de stad is als het ware één groot imperiaal monument. Ook op muzikaal gebied ademt Wenen de sfeer van weleer. Wenen biedt echter nog veel meer en is niet alleen een aanrader voor hen die van klassiek houden, want de stad is ook trendy met hippe bars en moderne restaurants. De prachtige binnenstad “doe” je te voet, zo ervaar je het best die typische Weense charme.

Wenen is het hele jaar aan te raden maar heeft vanaf half november weer een keur aan kerstmarkten wat een extra reden is om deze stad in deze bijzondere periode te bezoeken. Het ultieme pre kerst gevoel! De grootste kerstmarkt is die bij de Rathausplatz. Maar liefst 150 kraampjes met inspirerende kerstkadootjes, zoete lekkernijen en, niet te ontbreken, Glühwein, wachten op je bezoek. 

Wij trakteren alle pakketboekingen gemaakt via Sunair in de maand oktober op leuke gratis extra’s:

Gratis Time to Momo Wenen, Gratis entree tot het Haus der Musik, Gratis Sacher Jause in Cafe Sacher (een heerlijk stuk Sachertorte inclusief een warme drank). Je hoeft geen keuze te maken, je ontvangt ze allemaal!

Maar er is meer!

Ook Parijs en Londen zijn steden waar de kerstsfeer een grote rol speelt. Liever hier naartoe?

Bij elke TREINREIS naar Parijs geboekt in de maand oktober via Sunair en Face2Face Travel bieden we een gratis Time to Momo reisgids aan en een 1-daagse Paris Visite Card (3 zones).

Bij elke TREINREIS naar Londen geboekt in de maand oktober via Sunair en Face2Face Travel bieden we een gratis Time to Momo reisgids, een gratis Thames-cruise en een gratis 1-daagse Londen Travel Card (1-6 zones/piek) aan.

Voldoende keus voor een ontspannen verblijf in een heerlijke stad!