Travel global, eat local

Echt vakantie vieren en een land, de mensen en cultuur leren kennen, kan eigenlijk alleen maar als je je ook daadwerkelijk tussen de locals begeeft. Eten is in elke cultuur belangrijk, en gezellig met zijn allen om tafel genieten van een hapje en drankje geeft verbinding. Wij brengen jou in contact met de lokale bevolking.

Zij verzorgen een heerlijke en typisch lokale maaltijd voor jou. Je mag eventueel zelfs zelf mee naar de plaatselijke markt om alle ingrediënten voor het diner te kopen. Of je oogst ze mee in de eigen tuin van de betreffende familie. Op deze manier steun jij de lokale bevolking financieel en pikken zij een graantje meepikken van het toerisme in hun eigen land. Alle families zijn zorgvuldig voor deelname geselecteerd met behulp van lokale non-profit organisaties. En ze worden geïnstrueerd en begeleid door lokale coördinatoren van de organisatie waarmee wij werken. Veiligheid is hierdoor gegarandeerd.

In meer dan 40 landen ter wereld kunnen wij je op deze manier in contact brengen met de bevolking van jouw vakantieland. Van Cambodja tot Columbia, en van Zuid Afrika tot aan Cuba.

Vraag jouw Travel Manager of dit ook op jouw bestemming tot de mogelijkheden behoort!