Anja Bos

Wat betekent reizen voor jou?

Ik geloof dat reizen, andere landen bezoeken, nieuwe culturen ontdekken, ertoe doet. Het opent onze harten en zorgt voor meer begrip voor elkaar. Zo maakt reizen de wereld een beetje mooier.

Als reisplanner van Face2Face Travel heb ik als doel om jouw bucketlist reizen te verwezenlijken. Ik werk hierbij samen met gespecialiseerde lokale agenten over de hele wereld. Zo blijven de prijzen scherp. Dit doe ik met een grote passie voor reizen. Niet voor niets heb ik al meer dan 40 landen bezocht. Gun jezelf daarom het gemak van een professionele Travel Manager.

Ik stel bijzondere reisconcepten samen, afgestemd op de wensen en eisen van mijn klanten. Mijn specialisaties zijn maatwerk rondreizen naar de mooiste plekken in de wereld en bijzondere lustrumreizen voor jaarclubs en families. Door mij aan te sluiten bij Face2Face Travel kunnen mijn klanten profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak. Ik kom bij jou thuis. Ook via mail of telefoon sta ik je graag te woord. Die droomvakantie of zorgeloze familiereis? Die begint hier.

Anja Bos
Travel Manager

Ervaring van reizigers

Willemijn de Munk, reis naar Calpe Spanje

Sinds Anja mijn reizen organiseert is het een feestje om op reis te gaan. De persoonlijke aandacht en liefde voor haar vak verstaat zij als geen ander

Ferna Jalink, reis naar Italië

Nadat de reis naar Amerika niet door kon gaan heeft Anja ons geholpen met het vinden van twee fijne adresjes in Italië: in de Dolomieten en Toscane. Dankzij goede regelingen via Anja konden we ons geld teurgkrijgen wanneer corona spelbreker zou zijn. Gelukkig was dat niet het geval en hebben we een heerlijke vakantie gehad. Ontspannen en ontzorgd!

Sacha, reis naar Kroatië

Anja regelde o.a. onze reis naar Kroatië en weet leuke plekken en originele activiteiten te vinden door goed aan te sluiten op onze behoeftes en wensen. Ze ontzorgt en zet echt een stapje extra. Zo kregen wij als verrassing via de huiseigenaar een verjaardagstaart. En voor vertrek ontvingen we een reisgids op de deurmat. Wij kunnen Anja van harte aanbevelen als travel manager!

Fabienne, reis naar Amerika

Anja heeft ons geholpen met een mooie rondreis door de westkust van Amerika samen te stellen. Ze had de super tip om de parken met een camper te bezoeken, wat heel erg goed bevallen is! De accomodaties waren super, de tips wanneer wat te boeken (vb Alcatraz) heel handig! Ze dacht overal over mee. We hebben een onvergetelijke reis gehad!!

Jan, reis naar Lara Turkije

Anja Bos heeft voor mij en mijn gezin onze herfstvakantie georganiseerd naar Turkije waarbij ook Anja DPNA assistentie voor onze autistische zoon heeft geregeld Dit houd in dat je geheel op Schiphol ontzorgt wordt vanaf incheck tot als eerste instappen in het vliegtuig. Het park all inclusief de kamers de restaurants waren keurig en schoon en er is voldoende te beleven op het park. Anja nogmaals dank voor deze hele leuke vakantie en de volgende keer maak ik graag weer gebruik van je kennis en kunde op gebied van reizen.

Wilma, reis naar Madeira

Binnen een week had je de perfecte bestemming voor ons bedacht en alles geregeld. We hebben het heerlijk gehad en alles waar we op hoopten. Dank je wel Anja!

Miranda Jans, reis naar Lapland en Corsica

Anja heeft onze reis met kerst naar Lapland bijzonder goed geregeld en ook afgelopen zomer een rondreis over Corsica erg goed samengesteld. Wij zijn heel blij met Anja en raden iedereen aan zijn of haar reis door Anja te laten regelen!

Esther, reis naar Indonesië

Anja heeft onze familiereis in Indonesië super geregeld! Ook toen we in de aardbeving in Lombok terecht kwamen stond de lokale agent en Anja klaar om alles weer in goede banen te leiden! Hulde aan Anja , wij raden haar van harte aan !

Anouk Harmsen, reis naar Indonesie

Anja heeft voor ons gezin een fantastische reis georganiseerd in Indonesië: Kalimantan (geweldig met een boot door de jungle naar de orang-oetans), Java en Sulawesi. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Altijd stond er weer stipt op tijd iemand klaar om ons naar weer een ander plekje te brengen. Voor vertrek wel 50 x met Anja heen en weer gemaild om het helemaal 'onze' reis te maken. Nooit was het een probleem. 24/7 stond ze voor ons klaar. Toppertje.

Ellen, reis naar Parijs

Anja heeft ons echt ontzorgd en heel goede tips gegeven. Zonder haar was ons stedentripje met onze dochter (8) een stuk minder geslaagd geweest!

Brigitte, reis naar Fins lapland Levi

Anja heeft voor ons een prachtige bucketlist trip samengesteld naar Fins Lapland met oud en nieuw. Het contact verliep erg prettig en een volgende vakantie naar Canada ligt al op de loer!

Erna, reis naar Dolemieten

De huttentocht door de Dolemieten met ons gezin is een waardevolle herinnering en was een prachtig avontuur. Blij met deze ervaring en Anja jouw prettige advies en hulp hierbij!

Cathelijne, reis naar Indonesië

Voor het eerst met de kinderen ver op reis; veel wensen van ons vieren die Anja heel goed in een mooi programma heeft weten te passen. Veel afwisseling in accommodatie, vervoer en programma. Alles klopte! Onvergetelijke ervaring met veel verrassingen en indrukken. Ik raad iedereen haar persoonlijke aanpak aan!

Martine de Witte, reis naar Kenia

Ik stond op het punt een rondreis te boeken door Kenia toen een vriendin van mij met Anja's nummer aan kwam. Ze zei erbij "voordat je boekt, moet je eerst Anja even bellen. Dat kan je veel geld besparen". Had ik geen zin in.... maar toch gedaan. Om een lang verhaal kort te maken.... Anja heeft zich erin vast gebeten, mooier gemaakt en nog een 4 dagen strand erbij geregeld voor dezelfde prijs als die andere aanbieder. Top toch! ( die andere aanbieder moet nog steeds bellen om te vragen of de reis nog doorgaat. Contact moest veelal van mijn kant komen. Bij Anja niet. Ze kwam zelfs nog persoonlijk een leuk presentje brengen)

Anna, reis naar Calpe

Wij zijn 2 weken naar Calpe geweest en alles klopte en was perfect geregeld. Hadden zelfs een upgrade van ons appartement. Tijdens ons verblijf heeft Anja nog contact gehad met de touroperator over een vraag over ons transfer. We hebben een hele fijne vakantie gehad.

Ilona, reis naar Engeland

Anja heeft onze reis naar Engeland tot in de details geregeld. Echt fijn, als je het al zo druk hebt, dat iemand de zorg uit handen neemt en daarbij aan dingen denkt, waar je zelf niet zo snel aan denkt. Echt ontspannen, zo onbezorgd op vakantie!

Inez Riethof, reis naar IJsland

Wij zijn eind mei j.l. naar IJsland geweest, samengesteld en perfect georganiseerd door Anja Bos van Face2Face Travel. Prachtig land, fijne hotels/bed en breakfast, geweldige uitgestippelde route !! Echt een aanrander, deze reis stond op onze bucketlist. Ik zou zeggen laat absoluut je reis door Anja Bos van Face2Face Travel samenstellen.

Peter, reis naar Laos en Cambodja

Anja heeft voor ons een zeer mooie rondreis door Laos en Cambodja samengesteld. We hadden allerlei best lastige eisen en ideeën, maar ze heeft perfect aangevoeld hoe we wilden reizen en in wat voor accommodaties we wilden verblijven. En het was fijn dat Anja zich flexibel opstelde, om het voorstel nog een paar keer aan te passen en te verfijnen.