Anouk van Hartingsveld

Reizen is het oplaadpunt voor jouw brein

We zijn allemaal op onze eigen reis door het leven. Op zoek naar rust of juist avontuur, troost of romantiek, cultuur of spiritualiteit, zon of juist Arctische temperaturen. Ieder heeft zijn eigen wensen en eigen motivatie om op reis te gaan en het is aan mij om jou vanuit mijn jarenlange expertise te inspireren en in staat te stellen om het meeste uit jouw eigen reis te halen. Het is mijn ultieme doel om jou van jouw reis terug te laten keren met een hoofd vol unieke ervaringen en nieuwe energie. Dus droom groots, ik regel de rest.

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een grote fascinatie voor onze prachtige wereld, met haar grote diversiteit aan culturen en natuurgebieden. Inmiddels heb ik vele plekken op aarde mogen zien. Zo stond ik oog en oog met een luipaard in Tanzania, bewonderde het Noorderlicht vanuit een hottub in IJsland, reisde door Thailand en Cambodja, overnachtte bij berbers in het Atlasgebergte en genoot van de luxe in Dubai. Ik probeer om elk jaar nieuwe gebieden te ontdekken. Tijdens mijn reizen heb ik over de gehele wereld contacten opgedaan, zodat ik de weg weet naar prachtige accommodaties, zonnige bestemmingen, heerlijke villa’s in de bruisende stad of juist ver weg van de massa. Mijn reiservaring deel ik graag met jou. Al meer dan zeventien jaar organiseer ik droomreizen, die aan de wensen en het budget van de reiziger voldoen. Persoonlijk en op maat!

Ik adviseer je over gezinsvakanties, spannende expedities, welnessvakanties, ecologische reizen, romantische huwelijksreizen en ontsnappingen buiten de gebaande paden. Zin in familiesafari in Afrika? Trektocht door Bolivia? Spa in de Malediven? Ik streef ernaar om jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, door alles te regelen van accommodatie, excursies, transfers tot aan alle reisbescheiden. Uiteraard zonder dat deze extra service aan jou wordt doorberekend. Het is mijn kracht goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en accenten voor een reis, om van daaruit samen met jou een inspiratieve reis samen te stellen.

Naast maatwerkreizen, kun je bij mij ook terecht voor pakketreizen van bekende Nederlandse touroperators zoals TUI, Corendon, Buro Scanbrit en diverse Duitse en Belgische aanbieders. Natuurlijk met dezelfde persoonlijke service en aandacht als bij mijn maatwerkreizen.

Door mijn samenwerking met Face2Face Travel worden alle reizen onder de ANVR reisvoorwaarden geboekt. Bovendien zijn we lid van het SGR en het Calamiteitenfonds. Wel zo prettig en vertrouwd!

Wil je een vrijblijvend advies? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik bespreek graag al jouw wensen telefonisch of ik kom persoonlijk bij jou thuis. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op mijn kantoor.

Als je inspiratie zoekt voor bijzondere maatwerkreizen, bezoek dan eens mijn website: www.dare2explore.nl