Bram & Sylvia Snoeren

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Bram & Sylvia Snoeren en vanaf het begin van onze 15 jarige relatie hebben wij onze passie gevonden in reizen.

We hebben niet heel de wereld gezien maar wel een groot stuk van de mooie aardbol en het mogen proeven van andere culturen heeft ons doen besluiten om Travel Manager te worden onder de hoede van Face2Face Travel onder de naam “Via-SybraskQ Travel” daardoor kunnen wij u geheel ontzorgen en alle reizen boeken met de SGR, calamiteiten en ANVR reisvoorwaarden.

Onze reiservaringen hebben er voor gezorgd dat wij onze klanten goed kunnen adviseren over reizen in de wereld naar praktisch elke bestemming, als u bij ons een aanvraag doet begint u vakantie al.

Aan de hand van uw wensen gaan wij aan het werk om u een droom vakantie te bezorgen.

Wij nemen u een u een tijdrovende klus uit handen daarom gaan we direct aan de slag om alles te zoeken tot aan een vrijblijvend uitgewerkt reisvoorstel en bij een eventuele boeking blijven wij uw aanspreekpunt met onze begeleidding tot u weer thuis bent.

Na een gesprek via e-mail, telefoon of persoonlijk Face2Face om uw reis wensen te bespreken. We komen indien gewenst ook aan huis  of restaurant naar u toe, wij hanteren flexibele werktijden dus zijn wij voor u bereikbaar wanneer het u uitkomt.

We hebben als ervaring menig rondreis gemaakt en dit jaar gaan we de 30e cruise maken. Onze voorkeur gaat over de hele wereld, zijn in staat om alles over het rondreizen en cruisen te kunnen vertellen en adviseren van een reis boeken tot alles wat daarna volgt. Bij het cruisen gaat dit over het inschepen tot het leven aan boord en ontschepen. Op dit laatste gebied willen wij ons gaan specialiseren.

Er kan natuurlijk van alles meer geboekt en geregeld worden. Zoals, zon en strandvakanties, golfvakanties, rondreizen, groepsreizen, stedentrips, duikvakanties, wintersport, Disneyreizen, weekendjes weg, en hotel reserveringen.

In combinatie met vele extra services zoals, parkeren bij de luchthaven, verzekeringen, bagage bij boeken, online inchecken en stoelreserveringen en full Insurance autoverhuur.

Wij hebben de keus om bij vele leveranciers reizen te boeken in Nederland, België en Duitsland wat ons een groot voordeel geeft om laagste prijzen te vinden.

Dat maakt het boeken bij ons natuurlijk extra aantrekkelijk.

 

Wenst u contact met ons voor een vrijblijvend advies, u bent van harte welkom.

Via- SybraskQ Travel      “Reizen met passie, persoonlijk geregeld.”