Chris Weijers

Welkom op de pagina van Chris Weijers, Travel Manager bij Face2Face Travel

Erg leuk dat je een kijkje op mijn website neemt. Op deze pagina vertel ik meer over waarom ik zelfstandig reisadviseur ben geworden en welke reizen ik voor je kan organiseren.

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd over de wereld met als hoogtepunt een prachtige wereldreis van 6 maanden samen met mijn vrouw (het was onze huwelijksreis!). Deze reis bracht ons in Rusland, Mongolië, China (de Peking Express!), Tibet, Nepal, Filippijnen, Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en het Westen van de Verenigde Staten. Een onvergetelijke ervaring!

Een grote passie van mij is ook Zuid-Afrika. Tijdens mijn stage in Johannesburg verliefd geworden op Zuid-Afrika en deze liefde is nooit meer over gegaan. Inmiddels heb ik Zuid-Afrika 5x bezocht en nog steeds krijg ik er geen genoeg van. Van de machtige Drakensbergen en de indrukwekkendste safari’s tot de heerlijkste wijnproeverijen in de tuinen van de prachtige wijnboerderijen in de Westkaap. Het is altijd weer genieten met een grote G! Ook met kinderen is Zuid-Afrika een echte aanrader!

Sinds 2018 heb ik er een nieuwe grote passie bij, want ik ben met mijn gezin in augustus 2018 verhuisd naar Australië. Om preciezer te zijn naar Geelong, vlakbij bij Melbourne en het begin van de prachtige en beroemde Great Ocean Road. Ook vanuit hier, ben  ik de mooiste reizen blijven samenstellen voor mijn Nederlandse klanten.

Na een prachtige reis van 4 maanden door Australië en de Verenigde Staten (Hawaii, Californië en Oregon)  met ons gezin zijn we in de zomer van 2022 weer teruggekeerd naar Nederland. De reizen worden nu weer geregeld vanuit Nederland (Voorburg) en ben ik ook weer in de situatie om daadwerkelijk ‘Face2Face’ af te spreken met mijn klanten.

Maar reizen hoeft niet altijd te betekenen dat je lang in het vliegtuig hoeft te zitten. Ik heb ook prachtige vakanties dichterbij gemaakt. Met mijn gezin heb ik heerlijke vakanties gehad in bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Kreta. En met vrienden ga ik er ieder jaar een week op uit om de mooiste en hoogste cols van de Alpen en Dolomieten te beklimmen op de racefiets.

Het uitzoeken en boeken van deze reizen naar Afrika en andere delen van de wereld heeft me altijd zoveel voorpret gegeven dat ik al jaren dacht om aan de slag te gaan als zelfstandig reisadviseur. In de zomer van 2016 deed zich de gelegenheid voor om een opleiding tot zelfstandig reisadviseur te volgen. In vier intensieve, maar mooie maanden heb ik de fijne kneepjes van dit vak geleerd en sinds december 2016 mag ik mij zelfstandig reisadviseur noemen en heb ik mij aangesloten bij Face2Face Travel.

Waarom zou je je reis laten organiseren en niet gewoon lekker zelf regelen?

  • Het bespaart je veel tijd, want eindeloos zoeken op het internet is verleden tijd
  • Je krijgt een onafhankelijk en persoonlijk advies. Langskomen vanuit Australië is lastig, maar ik ben heel goed bereikbaar per e-mail en graag maak ik een afspraak via bijvoorbeeld Skype, What’s App of Zoom. Dit kan zowel doordeweeks of in het weekend.
  • Face2Face Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Je hebt dus meer zekerheid, dan wanneer je zelf rechtstreeks hotels boekt
  • Het mooiste is dat dit je dit over het algemeen niks extra kost, ten opzichte van zelf alles boeken en regelen

Heb je mooie reisplannen en wil je die vrijblijvend eens met mij bespreken? Mail, bel of app me! En die reisplannen hoeven echt geen drieweekse reis naar Zuid-Afrika te zijn, want ik kan alle bestemmingen op maat voor je boeken. Van een romantisch weekendje Londen tot een mooie familiereis naar bijvoorbeeld Amerika of Afrika. Of wat dacht van je mooie fietsweek in de Alpen of Dolomieten? En heb je plannen voor een mooie reis naar Australië? Wie kan je dan beter helpen, dan iemand die daar 4 jaar gewoond heeft!

Ik hoor graag van je!
Met vriendelijke groet,

Chris Weijers
Travel Manager

 

Ervaring van reizigers

Gerda en Wim van Vark, reis naar Australië

Wij begonnen met opsturen van een uitgebreide wensenlijst voor een vakantie in Australië. Chris ging daar voortvarend mee aan de slag en in plezierige en eendrachtige samenwerking is daar een prachtige rondreis van twee maanden uitgekomen. Alles (vliegtuig, boot, camper, huurauto en trein) liep op rolletjes en ook toen op het laatste moment vluchten werden geannuleerd en aankomsttijden veranderden was Chris onvermoeibaar met het vinden van alternatieven. Chris bedankt!

Bram P, reis naar Maleisië

Chris heeft goed geholpen met het vinden/ organiseren van een vakantie die aan veel eisen (oa jonge kinderen) vanuit onze kant moest voldoen. Het was zeer geslaagd en ik kan Chris zeker aanbevelen!

LM Wong, reis naar Maleisie

Met behulp van Chris hebben we een ontzettende geslaagde vakantie gehad in Maleisie. Hij begreep direct onze wensen, schakelt snel en legt mooie opties voor waaruit ik kon kiezen. Erg fijn om op deze manier ontzorgd te worden!

Regina Peferoen, reis naar Nieuw-Zeeland

Voor onze rondreis in Nieuw-Zeeland heeft Chris ons geholpen met het uitzoeken van een camper, een hotel voor de eerste nachten en transfers van en naar luchthaven. Alles correct via afspraak verlopen. Verder ook actief meegedacht over het verloop van de reis en leuke tips gegeven en onderweg nog geïnformeerd of alles naar wens ging. Precies de persoonlijke benadering die je verwacht als je F2F benadert. Wij zijn tevreden, zowel over onze reis als de bijdrage van Chris.

Stephan Kruger, reis naar Zuid-Afrika

Chris heeft ons enorm goed geholpen met onze reis door Zuid-Afrika. We reisden met ons dochtertje van 3 jaar oud, en dankzij zijn tips hadden we een onvergetelijke rondreis die voor iedereen leuk en goed te doen was. Zou Chris zeker aanbevelen!

Jan-Pieter Weijers, reis naar Fusch

Chris heeft voor ons het perfecte hotel gevonden. Wij hebben er genoten.

Beatrijs Rinkel, reis naar Monte da Serralheira, Évora, Portugal

Met onze wens voor Portugal en onze speciale rolstoel-eisen heeft Chris perfect werk geleverd. We kenden de regio Alentejo niet, maar het bleek een schot in de roos: we verbleven in een heerlijk landgoed vlakbij het pittoreske stadje Évora. Alleen al in die stad was veel te doen, en we hebben kunnen genieten van al het moois en lekkers dat er in de wijde omgeving te beleven is. Chris dacht fijn mee en regelde alle correspondentie met derden. Ruim voor vertrek kregen we keurig een mapje met alle reisbescheiden, ik ben nog nooit zo georganiseerd op vakantie gegaan!

Victor Pierau, reis naar Suriname

Onze vakantie in Suriname was heel snel geregeld. De reis en de locaties waren precies volgens onze wensen. Heel erg bedankt Chris, voor deze onvergetelijke ervaring.

Jeroen Galiart, reis naar La Palma

Chris heeft ons zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze vakantie. Dankzij hem hebben we een vakantie kunnen boeken op een hele mooie plek waar we zelf nooit op waren gekomen. Hij begreep goed onze wensen en heeft hier een ideale plek bij gezocht.