Colinda Overbeek

Ik ben Colinda, Reismama en Travel Manager. Met en zonder mijn gezin met 3 kinderen heb ik vele plekken op de wereld mogen zien en met mijn eigen bedrijf Expeditie Kroost & Co was ik als eerste online touroperator gespecialiseerd in verre reizen voor gezinnen met jonge kinderen. Voor veel families heb ik al hun droomreis mogen organiseren. Als Travel Manager kan ik echter nog veel meer, voor gezinnen met kleine en grote kinderen, maar natuurlijk ook als je zonder kinderen reist. Ik weet bijzondere plekken op alle continenten, de mooiste accommodaties om te verblijven, maar bijvoorbeeld ook een originele manier om een kortere vakantie in te vullen. Zowel binnen als buiten Europa. Door naar jullie wensen te luisteren kan ik jullie helpen iedere vakantie onvergetelijk te maken.

Ik houd zelf vooral van plekken met een indrukwekkende, ruige en uitgestrekte natuur, mooie stranden en gezellige plaatsjes en dan bij voorkeur naar de plekjes die nog niet helemaal platgetreden zijn. Ik zoek naar leuke kleinschalige boutique hotels, een heerlijk huis of appartement en altijd voldoende dingen in de omgeving om ook iets te kunnen ondernemen. Roadtrips, georganiseerde rondreizen, eiland hoppen, zeilen: alles is mogelijk en ik zorg ervoor dat het goed geregeld is. Mijn favoriete bestemmingen? Namibië, Seychellen (óók met een beperkt budget!), Spanje en Italië. Maar ik heb ook geweldige herinneringen aan reizen naar de outback van noordwest Australië, Argentinië, Brazilië, Suriname, Nepal, Marokko, Bali, Nieuw-Zeeland, New York, Lapland, Portugal en nog veel meer mooie plekken en landen op de wereld.

Of je nu je eigen reis wilt samenstellen of wilt weten of een reis die je hebt gezien bij een touroperator bij jullie past: mijn kennis gebruik ik graag om jou te helpen je eigen droomreis te realiseren!

Colinda Overbeek

Reismama en Travel Manager

Ervaring van reizigers

Elisebeth, reis naar Seychellen

We zijn sinds zaterdag weer terug en we hebben een onwijs fijne tijd gehad!! Het was fantastisch geregeld allemaal, we zijn echt goed geholpen, de transfers verliepen allemaal goed, de ene accommodatie was nog prettiger dan de ander. Erg fijn allemaal. Veel dank, wij kunnen er de komende maanden weer helemaal tegenaan!!

Marion v.d. Guchte, reis naar Namibië

Colinda heeft voor ons gezin, met twee meisjes van 11 en 10, deze zomer een super gevarieerde rondreis samengesteld door Namibië. Wij kijken terug op een hele avontuurlijke roadtrip met gave activiteiten (zoals zandsurfen, kayaken tussen de zeehonden en de "little five" in de woestijn vinden), door een onbeschrijfelijk mooie en gevarieerde natuur. De locaties en activiteiten die Colinda - naast het kamperen op de auto - voor ons had vastgelegd waren kleinschalig en super comfortabel, kindvriendelijk en niet over de top luxe. Colinda voelt heel snel aan waar je naar op zoek bent, kent de bestemmingen heel goed en reageert heel snel op al onze wensen en vragen. Toen wij door omstandigheden plotseling een week eerder uit Namibie moesten vertrekken, heeft Colinda er direct voor gezorgd dat alle locaties konden worden omgeboekt. Dat is in het hoogseizoen in Namibie - in combinatie met onze nogal specifieke wensen - een behoorlijke uitdaging! Colinda wist met maar een beperkt aantal vragen precies het juiste aanbod voor ons samen te stellen, zowel voorafgaand als tijdens onze reis. We gaan zeker terug om ook Etosha te zien en hebben er alle vertrouwen in dat Colinda dan wederom een hele unieke reis voor ons zal samenstellen!