Desirée van Elk & John van Dick

Hartelijk welkom!

Onze namen zijn Desirée van Elk & John van Dick en we zijn gevestigd in Urmond (gemeente Stein). We hebben een samenwerkingsovereenkomst met Face2Face Travel te Almere, hiermee kunnen we u een nog beter en gerichter reisadvies aanbieden.

Als Travel Managers beschikken wij over alle middelen, kennis en systemen van een standaard reisbureau. Een belangrijk voordeel is dat we zeven dagen per week bereikbaar zijn om u van dienst te zijn. U hoeft dus geen tijd te maken om langs een reisbureau te gaan, wij als persoonlijke Travel Managers maken tijd voor u!
Via telefoon en e-mail kunt u ons uw reiswensen en vragen kenbaar maken, we zoeken alles uit en regelen een vakantie- of zakenreis, waar ook naartoe. Desgewenst bespreken wij alles in een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Vanaf 1999 zijn wij eerst als mobiele reisadviseurs en Personal Travel Agents werkzaam geweest bij respectievelijk Star Travel en The Travel Company. Bij de start van Face2Face Travel in 2008 zijn wij begonnen als Travel Managers. Ook hebben wij veel (reis)ervaring in zowel binnen- en buitenland. Zo heeft Desirée enkele jaren in Japan gewoond en samen een paar jaar in België. Verder hebben we via privé- en studiereizen veel landen in bijna alle continenten bezocht.

Sinds 2014 zijn we voor Buro Scanbrit (specialist voor reizen naar Scandinavië en Groot-Brittannië) persoonlijk reisspecialist voor Limburg.

Maatwerk en groepsreizen zijn onze specialiteit, maar uiteraard kunnen wij u door onze (reis)ervaringen ook uitstekend adviseren over iedere andere vakantie- of zakenreis. Niet alleen bieden wij reizen aan via een touroperator, maar wij kunnen rechtstreeks ieder gewenst aanbod uit het buitenland speciaal voor u inkopen.

Face2Face Travel, met het Travel Facility Center in Almere, is een onafhankelijke retail organisatie in Nederland. Face2Face Travel is aangesloten bij het ANVR en SGR. Wij werken samen met vrijwel alle Nederlandse touroperators. In ons dienstenpakket vertegenwoordigen wij tevens een groot aantal Duitse en Belgische touroperators.

Daarnaast beschikt onze organisatie over directe contracten met meer dan 150.000 hotels over de gehele wereld. Ook voor losse vervoertickets kunt u bij ons terecht. Op deze tickets geldt een garantie tegen faillissement van de airline. Verder kunnen wij u adviseren over reis- en annuleringsverzekeringen die garant staan voor een onbezorgde reis.

Kortom service, vakkennis en last but not least een persoonlijke benadering zijn onze sterkste punten als Travel Manager. Op zoek naar een betrouwbaar advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Uw Travel Manager, uw toekomstige reisagent!