Ellen Boekraad

Vakantie is zoveel meer dan een reis. Vakantie is een beleving en een ontdekking.

Of het nu gaat om een stedentrip, een zonvakantie, wintersportvakantie of een verre reis. Elke reis is een reis gebaseerd op jouw persoonlijke, specifieke wensen. Elke reis is uniek.

Ik ben ontzettend blij dat ik van mijn passie mijn werk mag maken. Ik vind het namelijk heerlijk om jouw reis van A tot Z te verzorgen. Ik speur totdat ik datgene vind wat exact aansluit op jouw wensen. Hierbij werk ik samen met gespecialiseerde lokale agenten over de hele wereld. Zo blijven de prijzen scherp.

Wil je een reisadviseur die aan een half woord genoeg heeft en precies aanvoelt welk type reiziger jij bent? Iemand die met de juiste adviezen en keuzes komt voor jouw persoonlijke situatie? Wil je persoonlijke aandacht, zekerheid en garantie van een goed reisbureau? Als persoonlijk reisadviseur bied ik het je allemaal. Door mij aan te sluiten bij Face2Face Travel kunnen mijn klanten profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst inventariseer ik jouw wensen. Op een tijdstip wat voor jou uitkomt. Aan de keukentafel of met een kop koffie op het terras. Bespreek je dit liever telefonisch of per e-mail? Ook dat is uiteraard mogelijk. Hierna ga ik vol enthousiasme voor jou aan de slag. Ik heb  toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem waardoor ik ontzettend veel mogelijkheden heb om reizen zelf samen te stellen maar ook losse overnachtingen te boeken, transfers, een huurauto, excursies en verzekeringen te regelen. Op basis van jouw wensen en budget ga ik aan de slag. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden.

Mag ik jou helpen om je volgende reis onvergetelijk te maken?

Neem dan op jouw manier contact met mij op.

Zonnige groet,

Ellen Boekraad