Ellen ter Burg-Martens

Hallo, Ik ben Ellen en werk al bijna 20 jaar met veel plezier in de reiswereld. Na meer dan 15 jaar reisbureau ervaring, ben ik in 2015 voor mezelf begonnen als persoonlijk reisadviseur.

Eerst nog via een andere organisatie, maar sinds 01-11-2017 ben ik onder mijn eigen label Travel by Ellen gestart bij Face2Face Travel.

Hoe werk ik? Ik ben flexibel en kom graag op het gewenste tijdstip naar je toe of we maken een afspraak op mijn kantoor.Je kunt me mailen of bellen. Ik krijg zelfs vragen via whatsapp of via messenger binnen. Niemand wil uren lang zoeken op het internet naar de beste prijs voor zijn/haar vakantie We bespreken je wensen en budget waarna ik voor je op zoek ga. Nee, het is niet duurder dan zelf online boeken. De prijs is meestal hetzelfde. Het voordeel is dat je een goed advies krijgt, je bij problemen mij als aanspreekpunt hebt en ik al veel dingen voor je uit handen neem.

Voorbeelden van reizen die ik door de jaren heen geboekt heb: USA, Canada, cruises, Nieuw-Zeeland, Australie, combinatie Alaska-IJsland, Thailand, campings, rondreizen Europa, fotoreizen, Japan, stedentrips, Disney en nog veel meer.

Naast privéreizen kan ik ook zakenreizen regelen.

Ellen Ter Burg

Travel Manager

Ervaring van reizigers

Tanja vd Bogert, reis naar Dom. Republiek Sosua

Ellen kent ons door en door. Tot op de puntjes houd ze je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. Geen vraag is te veel en neemt echt de tijd om alles toe te lichten. Dank je wel Ellen, voor al onze fantastische vakanties ????

Gijs van Middelkoop, reis naar Bali, Vietnam, Thailand, Sumatra, Maleisie

Ellen is een prima adviseur die voor ons in de loop der jaren al heel wat reizen heeft georganiseerd. Dat deed ze steeds met veel toewijding en enthousiasme en gaf daarbij nuttige tips waarmee ze onze reizen kwalitatief heeft verbeterd.Het gevoel dat je in verre oorden zit maar een deskundige hebt waar je bij problemen op kunt terugvallen is veel waard. We hopen nog lang van haar deskundigheid te kunnen genieten.