Emmanuel Boafo

In onze gedachten zijn we in staat bijna overal naar toe te reizen. De Amerikanen hebben zelfs een figuurlijke manier van spreken over reizen naar het verleden; ‘making a trip down memory lane…’. Maar hoe zit het met de toekomst? De droomreizen die u altijd al had willen maken? Of u nou precies weet wat u wilt of juist ter inspiratie het gesprek wilt aangaan om hier achter te komen, ik help u graag bij het verwezenlijken van wat ú uiteindelijk in gedachten heeft.

Vanuit mijn achtergrond en brede ervaring in de gastvrijheids-industrie en hotellerie houd ik graag ouderwets vast aan het principe de ‘klant is koning’. Het gaat om u en uw reis en ik ben er graag om te helpen en van meerwaarde te zijn. Na een gedegen opleiding als zelfstandig reisadviseur help ik u op professionele wijze, ook wanneer zaken wat technischer lijken te worden.

Al sinds 2009 faciliteer ik reizen. Ook naar plekken die voor velen als meest uitdagend zouden worden bestempeld. Dit zorgt voor een manier van werken die sterk rekening houdt met specifieke wensen en (lokale) omstandigheden.

De partnership met Face2Face Travel is een zeer welkome. Klanten zijn verzekerd van een reis met ANVR, SGR en Calamiteitenfonds dekking en de samenwerking zorgt voor een veel groter en beter aanbod aan kennis en reisproducten.

Emmanuel Boafo
Travel Manager