Frits en Ingrid

Een groot deel van ons leven hebben wij gereisd en hebben wij heel veel van de wereld mogen ontdekken. Reizen is het leren kennen van culturen, bewonderen van prachtige natuur, het ontmoeten van mensen en het beleven van avonturen. Je verwonderen!

Van onze passie voor reizen hebben wij ons beroep gemaakt en zijn ons eigen reisbureau gestart.  Aangesloten bij Face2Face Travel beschikken wij als Face2Face Travel Edam over alle middelen van een stenen reisbureau. Onze service gaat echter verder, zoals een afspraak maken op een voor u geschikt tijdstip. Dat kan bij u thuis, in een restaurant of bij ons op locatie. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij op afspraak beschikbaar.

Door onze vele eigen reiservaringen kunnen wij uw wensen goed vertalen en voor u een reis op maat samenstellen die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Voor u alles goed regelen, zodat u onbezorgd op reis kunt; dat is wat wij met heel veel plezier doen!

Het werkt heel eenvoudig:

  • Vertel ons uw wensen, dat kan via een persoonlijk gesprek, maar ook telefonisch of via email.
  • U krijgt van ons een persoonlijk en onafhankelijk reisadvies, uiteraard geheel vrijblijvend!
  • Wijadviseren u ook over alle extra mogelijkheden (denk aan excursies, verzekeringen, autohuur, etc).
  • Ook na het boeken van uw reis blijven wij uw aanspreekpunt en voor alle vragen die u voor, tijdens en na uw reis heeft staan wij tot uw beschikking.

U kunt bij ons terecht voor al uw rondreizen: verre bestemmingen, maar ook in Europa. Face2Face Travel Edam werkt daarbij samen met gespecialiseerde lokale agenten in het land van bestemming en de beste touroperators in Nederland. Daarnaast verzorgen wij graag uw wintersportvakanties, cruises, fiets- en wandelvakanties.

Nieuwsgierig geworden en zin in vakantie of binnenkort een zakelijke trip? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op of kijk op de website www.face2facetraveledam.nl