Frank ten Cate

Welkom!

Het reisvirus zit in mijn bloed, praten over reizen en genieten van de wereld zijn mijn grootste hobby’s. En wat is er dan leuker dan deze hobby’s gebruiken om u een persoonlijk reisadvies te bieden?

Een ‘must see’ bestemming zien, een ‘must do’-excursie ondernemen of eten in dat ‘must eat’-restaurant, stuk voor stuk ingrediënten voor een unieke reis en blijvende herinneringen. Voor mijn adviezen kan ik putten uit vele reiservaringen, ik heb veel van de wereld gezien en mogen genieten van vele bijzondere plekjes, mensen/culturen en momenten, op alle continenten. Van wandelen op Madeira en een sfeervolle Nijlcruise tot rondtrekken door Scandinavië en IJsland, van slapen onder de sterrenhemel in de Sahara tot pizza’s eten op Sicilië. Maar ook camperreizen door Amerika, sledehondentochten in Canada, de mystieke eilanden van Indonesië, dansen in Caribische sferen op Cuba en Curaçao, ‘sky trekking’ in Costa Rica, eindeloze auto- en treinreizen ‘Down Under’, safari’s in Afrika en de magische Transsiberië Express reken ik tot mijn meest bijzondere belevenissen.

GEMAK DIENT DE MENS!

Als persoonlijk reisadviseur beschik ik over alle middelen van een regulier reisbureau. Mijn service gaat echter verder, waaronder zeven dagen per week bereikbaarheid en bezoek bij u thuis op een voor u geschikt tijdstip, ook ’s avonds en in het weekend. Geen tijd vrij maken voor wachtrijen bij het reisbureau, geen eindeloze zoektocht naar de goedkoopste reis op het internet of in brochures, ik maak tijd voor u!

U kunt mij op diverse manieren uw reiswensen laten weten, telefonisch of per mail. Mijn kennis en ervaring gebruik ik graag om uw droomreis te realiseren en daar betaalt u niets extra voor! Veel mensen denken dat dit maatwerk en comfort extra geld kost, maar nee…, het kost u niets meer dan bij een stenen reisbureau of via internet, alleen heeft u een persoonlijk contactpersoon en komt uw reis op een moderne, klantvriendelijke wijze tot stand.

REIZEN MET AL JE ZINTUIGEN!

Ik vind dat een verre reis bij voorkeur niet alleen uit ‘zien’ moet bestaan, maar vooral ook unieke momenten moet bevatten om een blijvende herinnering achter te laten. Daarom ben ik naast het reisadviseurschap bij Face2Face de reisorganisatie SENSES TRAVEL gestart, voor op maat samen gestelde reizen, over de gehele wereld. De basis van mijn adviezen en het reisaanbod op de website van Senses Travel (www.sensestravel.nl) is ruimte voor onvergetelijke ervaringen, naast het ‘reizen’ ook de ‘vakantie’, met tijd voor uzelf en dus zonder een overvol dagprogramma.

BETROUWBAAR EN VERTROUWD!

Alle boekingen worden bij Face2Face Travel onder de ANVR reisvoorwaarden geboekt, bovendien zijn we lid van het SGR en Calamiteitenfonds. Een geruststellende gedachte dus!

Tot slot nog even dit: Reizen maakt u rijker! En als alle zintuigen de kans krijgen om diverse sensaties op te nemen ontstaan er bewuste momenten die van uw reis een onvergetelijke ervaring maken. Die essentie om zelf ervaringen op te doen werd al eeuwen geleden prachtig verwoord door de wereldberoemde Chinese filosoof Confucius:

“HET IS BETER EEN MIJL TE REIZEN DAN OM DUIZEND BOEKEN TE LEZEN.”

Ik wens u vele fijne vakanties en hoop u daarbij van dienst te zijn als uw persoonlijke reisadviseur!

Frank ten Cate
Travel Manager