Inge Borghart

Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Ciao, Yassou, Olá, 你好 !

Wat is jouw droomvakantie?”

Dit is mijn favoriete vraag en het leuke is dat iedereen een ander antwoord geeft. Zoveel mensen, zoveel vakantiewensen. Dáárom is persoonlijk vakantieadvies geven zo leuk!

Al 25 jaar werk ik met heel veel plezier in deze branche. Na heel wat omzwervingen in verschillende functies bij grote en kleine reisorganisaties en enkele jaren werken en wonen in het buitenland, ben ik mijn eigen reisbureau gestart.

Zelf hou ik zowel van zonvakanties als van vakanties in de sneeuw en heb ook heel wat landen op verschillende continenten bezocht, ik ben dus van ‘alle markten thuis’. Of het gaat om een luxe of een basic vakantie, individueel of een met een groep (privé of zakelijk) of een reis die niet wordt aangeboden in de reguliere reisgidsen… vraag het mij en ik zorg voor een passend, vrijblijvend advies en uiteindelijk een mooi aanbod.

Persoonlijk reisadvies, dat is het toverwoord!

Geen eindeloze zoektocht op het internet en geen wachttijden bij een reisbureau, maar het reisbureau komt naar je toe voor advies op maat, waar en wanneer het jou uitkomt of nog makkelijker per telefoon of mail.

Een reis plannen moet net zo relaxt zijn als de reis zelf, ik help je er graag mee!

Reislustige groetjes, Inge Borghart