Inge Kneefel

Ervaar voor een (wereld)reis het gemak van een persoonlijk reisadviseur aan huis.

Kennismaken met een land, haar volk, cultuur en geschiedenis maakt je rijker. Hoe fijn en bijzonder is het om een reis te maken waar je het land en de mensen echt leert kennen. Om de highlights te zien maar ook de onbekende parels te ontdekken!

Heb je wel ideeën en wensen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ik hoor graag je voorkeuren en maak een vrijblijvend reisplan wat we samen kunnen uitwerken.

Op vakantie gaan of plannen maken hier voor…van de voorpret alleen al word ik erg enthousiast! Ben jij dat ook? Bel of mail mij.

Inge Kneefel
Travel Manager

Ervaring van reizigers

JHJM van Limbeek, reis naar Thailand

Via deze weg wil ik onze waardering uitspreken over de geweldige vakantie die wij gehad hebben naar Thailand. Allereerst jullie reisagente Inge Kneefel: Top!! Compleet, gedetailleerd, tijd voor ons genomen, 2x langs geweest. Via email helder en duidelijk!! Top!!. Daarna de hotels, die waren prima geregeld, wij hadden 2 weken rondreis en een ruime week Koh Samet ( strandvakantie). De gidsen Ben en Jill zeer goeie gidsen duidelijk (goed Engels) en deden meer dan perfect hun taak, zeer persoonlijk. Alle gidsen en chauffeurs waren altijd ruim op tijd aanwezig. Wij zullen jullie zeker aanbevelen waar we maar kunnen. Dank jullie voor de onvergetelijke vakantie. Fam JHJM van Limbeek Ede

Fam. Donderwinkel

Onze specifieke wensen zijn goed verstaan en op uitstekende wijze vertaald in een mooie reis. Fam. Donderwinkel