Ingrid Ligthart

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Ingrid Ligthart en ik ben je persoonlijke Travel Manager uit Almere.

Ik heb ruim 30 jaar reiservaring waardoor ik je reis met veel kennis en plezier verzorg.

Het vinden van een juiste vakantie is vandaag de dag niet eenvoudig. Het aanbod is enorm en je ontkomt er dan ook niet aan uren en uren te zoeken.
Ik ga graag een klein stukje met je mee op reis door alles in een voorbereidende fase te regelen. Ik zoek en boek niet alleen je vakantie, maar ben voor, tijdens en na de reis je aanspreekpunt.

Ik heb een flexibele werkplek waardoor ik op afspraak langs kan komen. Zo kunnen we op ons gemak je wensen inventariseren op het moment dat jou het beste uitkomt. Of geef mij een zoekopdracht via de mail, whatsapp of telefoon en ik ga aan de slag.
Iedere vorm van vakantie vieren heeft zijn charme dus ik ben er niet alleen voor uitgebreide maatwerk reizen. Dat kan natuurlijk ook, maar elke reis en elke soort vakantie zoek ik graag voor je uit.

Kernwoorden voor mijn werkwijze zijn: hoge service, meedenken, ontzorgen, deskundigheid, ervaring, zoeken naar meest voordelige mogelijkheid en bereikbaarheid.
Lang wachten op een antwoord of opnieuw je reiswens uitleggen wordt als vervelend ervaren: ik ben je aanspreekpunt dus de lijnen zijn kort.

Waarom Face2Face Travel?
Face2Face Travel is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Er zijn uitstekende contacten met de grote Nederlandse en Duitse Reisorganisaties. Daarnaast een zeer uitgebreid netwerk met lokale agenten, hoteliers, rederijen en servicebureaus. Nee verkopen is geen optie!

Bel voor een afspraak naar 06 250 33 538 of mail naar ingrid.ligthart@face2facetravel.nl.