Ingrid Savelkouls

Wie houdt er nou niet van vakantie?

Als persoonlijk reisadviseur kan ik samen met u de ideale reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip gewoon bij u thuis of op locatie. Door mijn kennis, reiservaring en jarenlange verkoop van allerlei soorten reizen kan ik u alle informatie geven die nodig is om de perfecte vakantie voor u te vinden. Ik werk met samen met kleine specialisten over de gehele wereld, Destination Management Company’s ter plaatse maar ook met de grote bekende reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Tevens ben ik gespecialiseerd in Cruises. Ik werk samen met alle rederijen in binnen en buitenland.

Nog geregeld krijg ik de volgende vragen.

Hoe werkt dat nou precies als ik via jou boek? – Ik kan toch ook gewoon via het internet boeken? – Wat is het verschil tussen jou en een ‘gewoon’ reisbureau? Bij mij werkt het precies hetzelfde als via een zogeheten ‘stenen’ reisbureau en ik kan alle soorten vakanties voor u reserveren!

Het verschil is …IK KOM NAAR U TOE op tijden dat u schikt. Geen lange wachtrijen en 100% privacy in uw eigen omgeving. Samen gaan we een vakantie uitzoeken die geheel aan uw wensen voldoet. Staat uw reis niet in de reisgids? Via mijn kantoor aan huis stel ik uw droomvakantie samen, of dat nu een 8 daagse pakketreis naar Kreta of Turkije is of een op maat samengestelde rondreis door Azië…ik regel het voor u! Pluspunten zijn dat ik niet gebonden ben aan bepaalde reisorganisaties en producten, winkel- of kantoortijden. Ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar of kom ik langs. Dus precies naar wens van de klant! Waarom zou u via het internet boeken en niet via uw(lokale) reisagent? Wat biedt het internet voor voordelen? Goedkoper? Nee! Meer tijd? Ja! Past de reis 100% bij u? Vaak niet! Wie is uw vaste contactpersoon?

Geen idee! DAAROM… boekt u dus bij uw PERSOONLIJKE REISADVISEUR! Altijd één vast aanspreekpunt. Voor dezelfde prijs voldoet uw vakantie dan ook echt aan al uw wensen. Geef ze aan mij door en ik maak een passende offerte, geen uren meer zelf zoeken. Dat doe ik wel voor u! En…het kost u niks extra’s!!

Ik maak prijsvergelijkingen met alle aanbieders waardoor u nooit te veel betaald. Meer service; ik regel ook alle extra’s zoals o.a. parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, visa, stoelreserveringen en online inchecken. Dus ervaar de luxe….en wacht niet langer, boek bij I Travel Ingrid Savelkouls!

Ik ben er voor u en uw wens staat centraal.

De luxe van uw eigen persoonlijke reisadviseur.
Van standaard pakketreizen tot reizen op maat.
Prijs en reis vergelijkingen.
Reisadvies op afspraak bij u thuis, telefonisch of per mail.
Volledig onafhankelijk.Garantie van ANVR en SGR.
Altijd mij als vaste contactpersoon.

Ik heb klanten door heel Nederland. Binnen een straal van 30km kom ik aan huis en breng persoonlijk uw reisbescheiden langs. Woont u niet in de buurt, geen probleem. Dit gaat vaak per mail, beeldbellen of telefonisch. Reisbescheiden komen dan via de post. Ook als we elkaar niet face2face ontmoeten heeft u alle service die u van mij mag verwachten.

Neem eens een kijkje op mijn website KLIK HIER