Jantine Jacobs

Reizen kan voor iedereen anders zijn. Voor sommige is reizen, een verre bestemming, iedere dag iets nieuws ontdekken en avontuurlijke activiteiten ondernemen. Voor een ander is reizen een ontspannen weekje op Kreta, heerlijk aan het strand liggen, ’s avonds lekker uit eten en de avond afsluiten met een drankje op een boulevard. Maar voor iedereen geldt, het even er uit zijn en het maken van herinneringen is het belangrijkste. Ik help graag bij het samenstellen van hun reis. Zodra ik iemand over vakantie hoor praten, ben ik direct nieuwsgierig. Waar willen ze heen, wat willen ze gaan doen, met wie gaan ze op reis? Ik vind het erg leuk om de mensen advies te geven, daarom is mijn werk tevens ook mijn hobby.

Ik heb het geluk dat ik in mijn leven al heel veel reizen heb kunnen maken voor mijn werk en privé. Ook heb ik een tijd in Griekenland ( Kreta, Athene), Egypte (Hurghada en zuid Egypte), Thailand ( Koh Chang) en Luxemburg gewoond. Eerst als hostess en later als duikgids mocht ik me onderdompelen in de verschillende culturen. Aan deze tijd heb ik wel een vorm van wegwee over gehouden. Ik neem mijn gezin dan ook vaak op sleeptouw naar allerlei verschillende bestemmingen zoals Thailand, Cambodja, Amerika, Griekenland en in de winter naar verschillende wintersportgebieden.

Ik kan u dan ook goed adviseren in duikreizen, wintersport, (rond)reizen met kinderen, groepsreizen, zonvakanties maar natuurlijk ook prachtige rondreizen, cruises en veel meer!

Ik kijk er naar uit om voor u een mooie reis samen te stellen! De voordelen van het boeken bij uw persoonlijke Travel Manager bij Face2Face Travel zijn onder andere:

  • Persoonlijk aanspreekpunt en service
  • Op afspraak wanneer het u uitkomt
  • Ik kan uw reis boeken bij verschillende touroperators in Nederland maar ook bij Belgische en Duitse. Tevens beschikken we over een groot netwerk van lokale agenten waarmee we uw reis op maat kunnen samenstellen.
  • Autohuur, verzekeringen, parkeerplaats bij de luchthaven, bagage, online inchecken kan allemaal geregeld worden door mij.

 

Jantine Jacobs

Travel Manager