Jeroen Noppen

Er gaat een wereld voor u open, de wereld ligt aan uw voeten, de wereld binnen handbereik en zo zijn er tal van superlatieven te noemen als we het hebben over reizen. Ik kan bogen op een zeer ruime ervaring in de reisbranche. Al vanaf 1978 ben ik werkzaam in deze prachtige sector. Diverse functies heb ik mogen bekleden en door deze varieteit weet ik alle ‘ins & outs’ van de reiswereld.

Face2Face Travel biedt perspectieven niet alleen voor mij, maar vooral ook voor mijn cliënten. Het is een privilege om mensen van dienst te mogen zijn en ervoor te zorgen dat ze een topvakantie hebben. Het concept van Face2Face Travel past helemaal in mijn straatje. Onafhankelijk, maar toch kunnen voldoen aan de belangrijkste eisen voor een zelfstandig reisagent.

Mijn specialiteiten zijn; reizen naar de USA, verre reizen, cruises, zakenreizen en reizen op maat. Uiteraard kan ik alle soorten reizen voor u boeken, van een weekendje weg tot en met een strandvakantie.

Uw persoonlijke Travel Manager die 7 dagen per week bereikbaar is en op de tijden dat het u uitkomt uw reis kan regelen.

Persoonlijk advies zoals u nog niet eerder heeft mogen beleven!