Lenneke Verhaar

Ik, Lenneke Verhaar van TRAVEL & TOURS, ontwerp, coördineer en organiseer graag al jouw reizen.

Ik werk al ruim 30 jaar in de reiswereld en sinds 2005 als zelfstandige met een eigen reisbureau vanuit huis. Hierdoor heb ik al veel van de wereld gezien: Ik heb op ontelbare stranden schelpen gezocht, de Chichen Itza beklommen in Mexico en op een raft gezeten in Thailand. In Vietnam moest ik een kip bij zijn nek vasthouden voor een tandeloze dame op de markt die even handen tekort kwam. Ik heb gecruised en ben wakker geworden in mijn balkonhut met uitzicht op de Sagrada Familia in Barcelona.

In de woestijn van Oman heb ik gekampeerd in een prachtig tentenkamp, net een sprookje uit 1001 nachten. Ik ben ontroerd geraakt van de aanblik van Petra in Jordanië, heb schildpadden eieren zien leggen op het strand en heb olifanten gewassen. Ik heb de lekkerste verse vis ooit gegeten op een bountystrand in het Caribisch gebied bij een klein lokaal visserstentje. Heb de zon achter de tempel van Luxor zien ondergaan, en hem weer zien opgaan tijdens een ochtendsafari in Zuid-Afrika.

Heb gehiked in Schotland en Noorwegen, de sirtaki gedanst op heel veel Griekse eilanden, gesnorkeld in mooie zeeën en tijdens één van mijn snorkeltrips bij Krabi kwam ik oog in oog met een walvishaai, gelukkig is dat het soort dat alleen plantjes en kleine visjes eet. Ik heb ‘s nachts gezwommen in de Zuid-Chinese zee en op een paar meter afstand drie leeuwen gezien die net tot bloedens toe gevochten hadden in Afrika.

In de Thaise golf heb ik roze dolfijnen gezien en in de Indische Oceaan een walvis. Ik heb zere voeten gekregen in New York, Istanbul, Saigon en andere steden wereldwijd en een galadiner in onder andere Londen, Chicago en Johannesburg aangezeten. Én ken de volgorde van de Waddeneilanden uit mijn hoofd, nu nog even nadenken welke ik het leukst vind.

Vertel mij wat jouw wensen zijn en samen gaan we op zoek naar jouw droombestemming zodat ook jij prachtige herinneringen kunt maken! Met je gezin, vrienden, familie of bedrijf.

Ik geef jou graag persoonlijk reisadvies, tegen tarieven die niet hoger liggen dan die van reguliere reisaanbieders.

Ik werk onafhankelijk van, maar wel samen met bekende touroperators, luchtvaartmaatschappijen en beddenbanken, maar steeds vaker ook met deskundige lokale agenten en unieke kleinschalige accommodaties.

TRAVEL & TOURS is een zelfstandige reisonderneming aangesloten bij Face2Face Travel te Almere. Alle reizen worden bij Face2Face Travel onder de ANVR reisvoorwaarden geboekt, en vallen ook onder het SGR en het Calamiteitenfonds. Wel zo prettig en vertrouwd!

Bel, app of mail mij, dit kan ook buiten kantooruren! En kijk voor inspiratie op mijn website http://travelandtours.nl/

Hartelijke groet,

Lenneke Verhaar