Marijke Veening

Uw persoonlijke reisadviseur ………………….

……………………….. thuis in de hele wereld!

 

Reizen is mijn lust en mijn leven en ik ben al vele jaren actief in de reisbranche.

Daarom ben ik zelfstandig reisadviseur geworden, wat betekent dat ik van mijn passie mijn eigen bedrijf heb gemaakt.

Graag deel ik al mijn kennis, expertise en jarenlange reiservaring met u.

Dus wilt u op reis en heeft u geen tijd of zin om avond aan avond het internet af te speuren naar die ene geweldige deal? Is het gezinsleven druk en heeft u veel afspraken en andere verplichtingen? Hecht u veel waarde aan persoonlijke aandacht en service? Dan ben ik het antwoord op al deze vragen.

Als Travel Manager neem ik u veel speurwerk uit handen en ik kan altijd een afspraak inplannen, wanneer het u uitkomt. Of dit nou overdag,  in het weekend of in de avonden is. Ik ga voor u op zoek naar de mooiste reizen voor de beste prijzen, afgestemd op uw wensen en budget. Met mijn mobiele werkstation heb ik toegang tot een enorm breed aanbod van zowel Nederlandse, Duitse als Belgische Touroperators. U kunt rekenen op een onafhankelijk en professioneel reisadvies op maat. Alle Travel Managers van Face2Face Travel kunnen elkaars kennis en ervaring aanwenden, om zo tot een  optimaal aanbod te komen voor onze klanten. Voor deze persoonlijke service breng ik geen meerprijs in rekening.

Ik regel niet alleen uw reis, maar verzorg ook graag extra’s zoals autohuur, fietshuur, excursies, concertkaartjes, een parkeerplaats op het vliegveld, een taxi naar en van de luchthaven,  reis- en annuleringsverzekeringen.

Ik kan het allemaal regelen en zet graag een stapje extra voor u!

Uw reiswens is mijn uitdaging!

Neem gerust contact met mij op, zodat u mijn service, flexibiliteit en passie kunt ervaren!

Marijke Veening

Face2Face Travel
Persoonlijk geregeld, gerust op reis

Ervaring van reizigers

Fam. Smit, reis naar Morzine

Onze eerste wintersportvakantie met het hele gezin geven we echt een dikke tien! Marijke vond voor ons een gezellig appartement in het idyllische Morzine (skigebied Portes du Soleil, Frankrijk). Een prachtig gebied dat zeer geschikt is voor beginners, maar ook genoeg uitdaging biedt voor meer ervaren skiërs. We hebben een heerlijke week gehad. Marijke is zeer betrokken en aanstekelijk enthousiast! Ook haar aandeel in de vakantie geven we een dikke tien!

Edwin Schaapherder, reis naar Rhodos

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op Rhodos. We zijn heel blij met de adviezen die we van Marijke hebben gekregen. Ze was makkelijk bereikbaar en reageerde steeds snel en adequaat. We zijn dan ook heel tevreden! Bedankt Marijke.

Amber Zijlstra, reis naar Kreta

Zeer tevreden hoe Marijke ons van alle belangrijke reisinformatie en documentatie heeft voorzien.Alle vragen gelijk beantwoord en dingen na vragen goed geregeld. Een topper. Wij hebben al vaak bij haar geboekt voor onze vakanties en zullen dat zeker blijven doen!

Peter en Christine Winter, reis naar Costa Rica

Wij hebben van Marijke een goed advies gehad om zelf te reizen ipv met een groepsreis door Costa Rica. Wij hebben enigszins aangegeven wat wij wilden qua reis en onderkomens. Hier is perfect gehoor aan gegeven. Maar boven alles is Costa Rica een prachtig land met super vriendelijke mensen en is zeer goed bereisbaar!! Voor onze volgende reis kloppen we wel weer aan!!

Marco Feeringa, reis naar Egypte en IJsland

Deze zomer zijn wij zowel naar Egypte als naar IJsland geweest, beide geregeld door Marijke. Het waren 2 uitersten, maar beide prima geregeld. In Egypte hadden we een zeer compleet all inclusive resort, waar ons aan niets tekort kwam en de kinderen konden genieten van beachvolleybal, zwembaden met (veel) glijbanen en prima eten. IJsland hebben we via Marijke een auto gehuurd en een rondtocht geboekt, waardoor we de mooiste plekken van IJsland hebben gezien. Wat een bijzonder mooi eiland! Watervallen, geisers, ijsschotsen, gletsjers en vulkaanlandschap, alles is voorbijgekomen. Zelfs de Puffin hebben we van dichtbij kunnen zien.Hier moet je geweest zijn! Marijke nogmaals dank voor het regelen!

Annewil en Elly, reis naar Italie

Samen met mijn dochter hebben wij een heerlijke reis door Italie gehad. We hebben drie steden bezocht en Marijke had alles perfect geregeld. Ze had goed naar ons geluisterd maar ook meegedacht. We waren voor deze trip heel zenuwachtig voor de treinreizen maar was totaal onnodig. Als we weer weggaan zullen we Marijke zeker vragen om ons weer te helpen.

Anke de Jong, reis naar Thailand

Marijke heeft voor ons een heerlijke goedverzorgde en zeer afwisselende rondreis geregeld naar Thailand. Na een huisbezoek om onze wensen te inventariseren heeft ze een mooi programma samengesteld, met leuke activiteiten en excursies zodat we op een fantastische manier Thailand hebben ontdekt. Mooie hotels en afwisselende manier van reizen. Alles zeer goed geregeld en het sloot helemaal aan bij onze wensen. We zijn volledig 'ontzorgd' en hebben zo een prachtige, afwisselende en intensieve reis gehad, waarbij genoeg tijd was voor ontspanning ! Heel fijn om zo advies op maat te krijgen en dat alles zo top geregeld was ! DANK !

Anke de Jong, reis naar Thailand

Onze rondreis door Thailand was top geregeld. In de voorbereiding heeft Marijke de tijd genomen om goed te luisteren naar onze wensen, waardoor we een geweldig op maat gemaakt programma hadden, wat helemaal voldeed aan de verwachtingen. Alles prima geregeld, goede voorbereiding, goed advies en fijne afstemming. De rondreis in Thailand was geweldig. We hoefden niets meer te regelen en alles verliep zoals gepland!

Ilse van Delden, reis naar Kos Griekenland

Heel erg genoten van onze vakantie op Kos. Met zorg uitgekozen samen met Marijke en voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Wij waren in Kos stad maar hebben ook de rest van het eiland verkend en prachtige stranden ontdekt. Lekker gefietst, gevaren en een dag een auto gehuurd. Het hotel was geweldig. Kos is voor ons zeker een plek om naar terug te gaan.

Harriët Smit, reis naar Cyprus, St. George Gardens

Wij hebben een heerlijke zonnige en relaxte vakantieweek op Cyprus gehad, precies wat we nodig hadden. We zaten in het appartementencomplex St. George Gardens in Paphos direct aan zee. Heel gemoedelijk, vriendelijke mensen en heerlijk eten. We waren blij met onze kamer met zeezicht en het rustgevende zeegeluid. De temperatuur was heerlijk, gemiddeld 26 -28 graden met een lekker windje erbij. Langs de kust een mooi wandelpad. Met de bus waren we zo in Paphos, een gezellig plaatje met winkeltjes, terrasjes en archeologische opgravingen. Wij hebben er enorm van genoten en kunnen het herfst- en winterklimaat in Nederland nu wel aan met deze extra vitamine D boost ;) Marijke, bedankt voor de Cyprus tip en de goede service!

Harriët Smit, reis naar Paphos op Cyprus

Wij hebben een heerlijke vakantieweek op Cyprus gehad! Volop genoten van het prachtige zonnige weer, de zee, de vriendelijke mensen op Cyprus, de adembenemende zonsondergangen enz enz. Zo kunnen wij de herfst en winter in Nederland wel aan ;) Bedankt Marijke voor de goede tip en service!