Martine van Winden

Mijn naam is Martine van Winden, reisfanaat van de meest fanatieke soort. Ook tijdens mijn eigen vakanties sleep ik man en kinderen mee naar hotels om ze toch even te gaan bekijken.

Sinds mijn 19e jaar ben ik werkzaam in het reisbureau waar ” vroeger ” de klanten op zaterdag rijendik voor de deur stonden.

De tijden zijn een beetje veranderd. Waar we toen urenlang gingen bellen op zoek naar een geslaagde vakantie, is het nu belangrijk om eerst goed te kunnen peilen wat uw wens eigenlijk is. Zodra ik daar een goed beeld van heb, ga ik pas voor aan het zoeken.

Nu is er veel meer tijd voor de wensen van de klant.

De mooiste bestemmingen die ik gezien heb zijn: Mexico met haar prachtige stranden, fantastische hotels en super excursiemogelijkheden. Mexico vind ik een vakantieland dat voor iedereen zeer geschikt is en daarom boek ik het ook heel veel. Andere landen die ik persoonlijk heel mooi vind zijn Zuid-Afrika, Maleisië, Thailand maar ook Brazilië.

Ook ga ik heel graag op wintersport, het liefste meerdere keren per jaar. Ik ga graag naar de populaire, grote skigebieden dus ik kan u uit eigen ervaring veel vertellen en adviseren.

Naast dat ik heel graag bij u thuiskom om u persoonlijk van advies te voorzien heb ik ook sinds een aantal jaren een goede website. Op www.allereizenop1site.nl

kunt u alle vakanties zoeken die wij aanbieden. Ook alle Duitse Touroperators kunt u hier boeken. Op deze website vindt u een chat functie.

Wanneer u hiervan gebruik maakt, krijgt u persoonlijk contact met ondergetekende. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar op WA via 06-28886342 een functie die steeds meer en meer gebruikt wordt. Soms wordt de vakantie compleet via WhatsApp geboekt. Zelf ben ik meer van het persoonlijke maar dit is toch ook zeer gemakkelijk.

U kunt me altijd bellen voor een afspraak ,

Met vriendelijke groet,

Martine van Winden

Ervaring van reizigers

Jacobs, reis naar Egypte

Alles goed geregeld tot in de puntjes verzorgd ga zo door

Jacobs, reis naar Helmond

Echt super ze staat je meteen te woord en ze regelt alles perfect tot in de puntjes we willen zeggen martine ga zo door

Gerrit van den Broek

Wij hebben uitstekende ervaringen met de hulp die Martine ons geboden heeft het afgelopen jaar 2020 en 2021 ivm de situatie rondom Corona.

Berdi Veenhuis, reis naar Molyvos studio Orfeas

Martine heeft nu voor de tweede keer onze vakantie voor ons geregeld. Haar service en bereikbaarheid zijn uitstekend. Ik heb haar in Griekenland een paar keer gemaild met een vraag en kreeg altijd heel erg snel antwoord. Zij is zeer klantvriendelijk, geïnteresseerd en bekwaam. Wij vinden haar TOP!!! Martine, hartelijk bedankt. Mede dankzij jou hebben we een super vakantie gehad.

B. Verwijs, reis naar Hurghada & Hammamet

Al meerdere keren via Martine's reisaanbod op vakantie geweest. Haar service is uitstekend en haar bereikbaarheid is Top! Al je vragen neemt zij serieus en behandelt de klant als koning. Voor de komende zomer kies ik wederom de service van Martine.