Maurits Macnack

Odi Odi (begroeting in Surinaams)

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Maurits Macnack en zoals je al zult vermoeden ben ik van Surinaamse afkomst en wil graag jouw persoonlijke reisadviseur worden.

Persoonlijk heb ik heel wat landen kunnen bezoeken en van mijn hobby heb ik nu mijn werk gemaakt. Het was fijn voor mijn vrienden en familie leuke vakanties samen te stellen en nu wil ik dat ook voor jou doen. Het bespaart je veel tijd en eindeloos zoeken op het internet.

In 2016 ben ik gestart met Vashema Travel & Tours en heb mij sinds 1 april 2018 aangesloten bij Face2Face Travel. Door mij aan te sluiten bij Face2Face Travel kunnen mijn klanten profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

Het grote voordeel voor jou als klant is dat ik altijd bereikbaar ben en persoonlijk op maat advies geef over jouw vakantie.

Face2Face Travel

Face2Face Travel, met het Travel Facility Centre in Almere, is onafhankelijk en is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Wij werken samen met vrijwel alle Nederlandse touroperators en tevens Duitse en Belgische reisorganisaties. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid netwerk met lokale agenten, hotels en rederijen. Ook verzorgen wij jouw vliegtickets, autohuur en excursies over de hele wereld.

Heb je mooie reisplannen en wil je die vrijblijvend eens met mij bespreken? Mail, bel of app me!