Metty Graafsma

Ruim 23 jaar heb ik als manager Reizen bij de Rabobank gewerkt heb hier ook al mijn vakdiploma’s behaald die nodig zijn om dit beroep te kunnen uitoefenen. In 2003 heb ik de stap gemaakt om als zelfstandig reisadviseur te gaan werken. Het verwezenlijken van de vakantie wensen van mijn klanten is mijn hobby en passie.

Zelf heb ik diverse bestemmingen binnen en buiten Europa bezocht. Ik heb een grote belangstelling voor cultuur, natuur, eetgewoontes en fascinerende perspectieven van een volk. Mijn brede ervaring en kennis van de reisbranche staan tot uw beschikking.

Ik heb gekozen voor een zeer persoonlijke werkwijze en benadering van de klant. Daarom werk ik op afspraak om de klant alle aandacht en rust te geven die hij/zij nodig heeft om zijn/haar droomvakantie om maat te bespreken. Mijn openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. Dan ben ik altijd telefonisch bereikbaar voor het stellen van vragen of om een afspraak te maken.

Heeft u vakantieplannen ? Weet u waar u graag naar toe wilt, of juist niet …? Ik kijk naar de mogelijkheden en zoek voor u naar een passend en aantrekkelijk reisadvies. Uw vakantiewens is mijn uitdaging !

Kantoortijden in “de Klameare”  te Workum iedere dinsdag van 10.30-13.00 uur

 

Metty Graafsma

Uw Travel Manager