Mireille Huberts

Heeft u reisplannen, wilt u een offerte of heeft u gewoon een vraag? Bel of mail me! U kunt eventueel een afspraak maken op een plaats die u het beste uitkomt. Via mijn mobiele werkstation kan ik alles doen wat een reisagent op een reisbureau ook kan. Tegen scherpe of dezelfde prijzen als in een reisbureau, maar met meer persoonlijke aandacht en service.

U kunt bij mij terecht voor alle producten en diensten die u van een regulier reisbureau gewend bent: zonvakanties, wintersportvakanties, verre bestemmingen, rondreizen, actieve vakanties, jongerenvakanties, kampeervakanties, stedentrips, cruises, huwelijksreizen, groepsreizen, bedrijfsuitjes, actieve vakanties, autovakanties, losse vluchten, huurauto’s, verzekeringen en nog veel meer.

Uw voordelen op een rij:

  • u hoeft de deur niet meer uit om een reis te boeken
  • eindeloos zoeken in reisgidsen of op het internet is verleden tijd
  • boeken kunt u nu per e-mail, telefoon of op afspraak bij u thuis/op het werk
  • ook buiten reguliere kantoortijden en in het weekend
  • persoonlijk, onafhankelijk en gedegen advies
  • geen meerprijs; wel meer service
  • aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Ik sta klaar met persoonlijk advies over uw vakantie, waar en wanneer het u uitkomt. Pakt u de koffer, dan regel ik de rest.

Uw persoonlijk reisadviseur

Mireille Huberts

Ervaring van reizigers

Fam.Evegaars, reis naar Perugia

Mireille regelt alles tot in de puntjes en neemt haar vak en klanten serieus. Na een, door de vliegtuigmaatschappij geannuleerde vlucht, stond onze vakantie op het punt, om in het water te vallen. Mireille regelde gelukkig alles rondom de vlucht (autohuur & taxi) en zorgde dat we zorgeloos onze vakantie konden hervatten. Ze is goed bereikbaar, vriendelijk en komt niet met halve maatregelen. Dankjewel Mireille Huberts