Nathalie van de Wetering

Onbezorgd beleven, ontspannen en genieten

Ervaar het gemak van uw eigen Travel Manager voor al uw Reizen:

Boek uw vakantie via Face2FaceTravel Zwolle!

De voordelen voor U:

– Persoonlijk advies op maat
– Extra prijscheck bij andere aanbieders
– Snelle service en altijd up-to-date
– Zekerheid ANVR, SGR. Veilig en vertrouwd.
– Met net dat beetje extra!

Nieuwsgierig? Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn eigen website www.face2facetravelzwolle.nl.

Neem een kijkje en ontdek wat zo al de mogelijkheden zijn. Met vele jaren ervaring in de reiswereld, kan ik u helpen naar de reis die u voor ogen heeft. Ieder mens is uniek en daarmee ook hun reiswensen.

Persoonlijk reisadvies duurder dan boeken bij het reisbureau of via internet? Zeker niet, ervaar het zelf en plaats uw boeking of stuur een offerte via www.face2facetravelzwolle.nl!

Met vriendelijke vakantiegroet,

Nathalie van de Wetering

Face2FaceTravel Zwolle

Ervaring van reizigers

Guus, reis naar Gambia

Voucher keurig terugbetaald van All inclusief reis naar Gambia. Op advies van Nathalie van Face2face travel in Zwolle, die onze reis boekte, gewoon even te wachten kreeg ik afgelopen week mijn voucher inderdaad keurig via haar terug betaald . Zonder extra kosten, zoals je dit wel moet betalen bij Euclaim. Dat mag ook wel weer eens gezegd worden. Niet zoek het maar uit maar nazorg

Silvie, reis naar Iboza

Nathalie is erg prettig in de omgang en vertelt enthousiast over het reisdoel. Ze weet veel over de bestemming en heeft praktische tips. Ze geeft hotelvergelijkingen in diverse plaatsen zodat je het prijsverschil goed kunt beoordelen. Ook heeft ze tips over de betreffende plaatsen zodat je een afgewogen besluit kan nemen. Al met al heel prettig contact gehad en nu is het afwachten tot de reis daadwerkelijk gaat plaatsvinden! We kijken er naar uit!

Guus, reis naar Diverse bestemmingen vooral cruises

Ja ervaring heeft ze wel. Vele cruises laten adviseren door haar. Zelfs een prachtige Cruise vanuit Amerika op het grootste cruiseschip ter wereld. Altijd bevestiging keurig per mail. Haar tip neem altijd als het kan een combireis dan krijg je hulp mocht je vliegtuig niet vertrekken. Men zoekt dan naar een alternatief voor je. Ook na een reis uit Mexico met 6 uur vertraging heeft ze via EU een vergoeding voor ons geregeld van 600 euro p.p. zonder dat ze er zelf aan verdiende. Natuurlijk kreeg EU claim wel een percentage. Haar steke punt is na boeking even controleren of de prijs correct is. Dus even een prijsvergelijker maken voor de klant.