Petra van der Pol

Welkom!

Als je van je hobby je werk kunt maken voel je je een gelukkig mens. En dat is wat ik doe, mijn passie voor reizen vertalen naar een droom die uitkomt voor klanten.

Ik ben Petra van der Pol, woonachtig in Purmerend en al 34 jaar werkzaam in de reisbranche bij zowel luchtvaartmaatschappijen, touroperators en reisbureaus. Hierdoor ook al veel van de wereld gezien door middel van studiereizen en eigen vakanties. De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met de inkoop van vliegtuigstoelen en uiteraard altijd bezig gebleven reizen te verkopen.

Aangesloten bij de onafhankelijke organisatie Face2Face Travel ben ik in staat om alle producten te leveren. Alle systemen en middelen staan tot mijn beschikking en Face2Face Travel is aangesloten bij het ANVR en SGR.

Het is dus niet langer noodzakelijk uren door te brengen bij een reisbureau of uren te zoeken op verschillende sites op het internet, een telefoontje of mailtje is voldoende en ik zorg voor de rest.

Dus voor een persoonlijk en betrouwbaar advies, stuur mij een e-mail of bel en ik maak het mogelijk. Ook kan ik uiteraard altijd langskomen om offertes toe te lichten op een tijdstip wat schikt.

Tot snel en vele fijne vakanties.