Sylvia Raijmakers en Angelique van Schaijk

Sylvia Raijmakers en Angelique van Schaijk

Wij zijn Sylvia Raijmakers en Angelique van Schaijk, twee gedreven reisagenten die passie hebben voor hun vak.

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke reiservaring zonder het gedoe van urenlang zoeken op internet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het samenstellen van de perfecte reis naar bestemmingen wereldwijd. Wij begrijpen dat jouw vakantie een waardevolle tijd is, en daarom doen wij er alles aan om deze zo bijzonder en zorgeloos mogelijk te maken.

Geen enkele reiziger is hetzelfde, en daarom geloven wij in maatwerk. We luisteren naar jouw wensen en stellen een reis samen die perfect aansluit bij jouw interesses en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke trektocht, een luxe strandvakantie, of een culturele citytrip, wij zorgen voor de perfecte reis.

Jouw vakantie is onze zorg. Wij doen namelijk veel meer dan alleen het boeken van je reis. We bieden een complete service, van het inchecken en het reserveren van stoelen, tot het organiseren van excursies en het regelen van de benodigde visums. Hierdoor kan  jij je volledig ontspannen en genieten van je reis, terwijl wij alle details regelen.

Of het nu gaat om de vertrouwde pakketreis, een mooie reis op maat gemaakt, een zakenreis, een excursie- of rondreis, een cruise, een wintersport of een stedentrip, alles is mogelijk!

Kortom, We Create Travel!

Met lieve reisgroet,

Sylvia Raijmakers en Angelique van Schaijk