Takis Panagopoulos

Mijn naam is Takis Panagopoulos, ik ben de initiatiefnemer en eigenaar van Face2Face Travel, inmiddels heb ik meer dan 35 jaar ervaring in de reisbranche. Als verantwoordelijke binnen diverse divisies in grote en kleine reisondernemingen heb ik ervaren waarom een persoonlijke benadering de voorkeur geniet van een klant.

Het organiseren en uitvinden van de weg naar het verwezenlijken van de reiswensen van onze klanten is mijn hobby en passie. Als liefhebber van diverse reisvormen en als avonturier heb ik meerdere bestemmingen binnen en buiten Europa bezocht. Van Hong Kong tot Bella Coola. Of het nu lekker zonnen en relaxen aan het strand is of skiën in Whistler en wandelen op het Pindos gebergte in Griekenland. Elke bestemming is een uitdaging. Met open vizier kijken naar de cultuur, de natuur, de eetgewoontes en fascinerende perspectieven van een volk.

Wilt u kennis maken met de mogelijkheden van een persoonlijk Travel Manager, dan kunt u mij bereiken via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

Urenlang wachten bij een reisbureau is verleden tijd. Zoeken op het wereld wijde web is gebruikelijk, maar er zijn meer dan 3,3 mln. webpagina’s welk antwoord geven op de zoekopdracht ‘travel’. Binnen Face2Face Travel beschikken wij over alle benodigde technische middelen om snel, efficiënt en doeltreffend te kunnen reageren op uw vraag.

Uw wens is onze uitdaging!

Ik regel uw vakantie wanneer het U uitkomt, overdag, ’s avond of in het weekeinde.

Ontdek zelf het gemak van uw persoonlijke Travel Manager van Face2Face Travel.

Met vriendelijke groet,

Uw Persoonlijke Travel Manager
Takis Panagopoulos