Theo Rigter

Welkom op de pagina van Theo Rigter, uw persoonlijk Face2Face Travel Manager.

Als je van je hobby je werk kunt maken, dan ben je een gelukkig mens. En dat is wat ik doe, mijn passie voor reizen vertalen naar een droom die uitkomt voor u als klant.

Reizen is al jaren mijn grote hobby. Ik trek er regelmatig weekenden op uit in Nederland, heb veel steden en landen in Europa bezocht en daarbuiten zo’n 15 verder weg gelegen bestemmingen in alle bewoonde continenten.

 • Wilt u op reis maar weet u niet goed hoe u dit moet organiseren?
 • Heeft u geen tijd om alles goed uit te zoeken?
 • Wilt u zekerheid dat u geen vakantiestress krijgt?

Dan kunt u bij mij terecht voor alle mogelijke vakanties over de hele wereld, van Zeeland tot Nieuw-Zeeland. Of het nu gaat om een weekendje weg, een stedentrip, een sportwedstrijd, een strandvakantie, een cruise, een rondreis met camper of huurauto, een sportieve vakantie, een (luxe) kampeervakantie of een busreis. Alles is mogelijk!

Hoe ziet uw ideale vakantie er uit en wat vindt u belangrijk? Ik luister naar u en maak een analyse van alle reismogelijkheden. Vervolgens presenteer ik één of meerdere reizen die aansluiten bij uw voorkeuren en misschien verras ik u wel met de nieuwste reismogelijkheden. Samen maken we de invulling van de reis helemaal naar wens, zodat we zeker zijn dat het voor u de perfecte vakantie is.

Wanneer u een reis helemaal zelf samenstelt en alle verschillende onderdelen zelf boekt, dan bestaat het risico dat als gevolg van een annulering van een vlucht, de kosten voor een eventuele huurauto, excursies en/of overnachtingen, die daardoor niet kunnen doorgaan, geheel voor uw rekening zijn. Boekt u bij mij dan heeft u één aanspreekpunt en als er ook maar iets misgaat, dan zorg ik voor een oplossing. Dat is wel zo ontspannen. U staat er dus nooit alleen voor!

Ik heb een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Face2Face Travel. Ik ben uw contactpersoon en ben op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Alle voordelen van uw persoonlijke reisadviseur op een rij:

 • Flexibele werktijden, u kunt mij bereiken wanneer het u uitkomt
 • Deskundig advies op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch of per email
 • Een persoonlijk reisadviseur, dus altijd dezelfde persoon die precies weet wat u wilt
 • Groot aanbod bij vele reisorganisaties, ook de Duitse en Belgische touroperators, waardoor ik een prima prijsvergelijking kan maken
 • Uitgebreid netwerk met lokale agenten, hotels en rederijen
 • Vliegtickets, autohuur en excursies over de hele wereld
 • Verzorgen van visa en verzekeringen
 • Gunstige prijzen, die niet duurder zijn wanneer u via internet boekt
 • Face2Face Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Met mijn liefde voor en ervaring met reizen kan ik u uit eigen ervaring adviseren. Ik vind het geweldig om voor u de ideale vakantie of reis te verzorgen!

Ervaring van reizigers

Meindert Kamminga, reis naar Zuid-Korea

Onze reis naar Zuid-Korea naar het WK zwemmen in Gwangju was perfect geregeld. Theo was heel betrokken en controleerde persoonlijk of alle reispapieren correct en aanwezig waren. Bij vragen reageerde Theo snel en schakelde snel met de lokale reisorganisatie.

John Lebens, reis naar Eindhoven

Theo Me happy, in mijn enorm drukke schema was jij de perfecte oplossing... Geen zelf zoeken, niks niet.. Waar wil ik heen, wanneer, hoe duur, auto Etc... Alles perfect geregeld.. Dat ik vaak van jou dienst gebruik mag mogen maken.. Mvg John

John Lebens

Goed verhaal Theo.... Hoop dat ik veel van mijn toekomstige reizen bij jou kan boeken...