Aalco van den Brink Apeldoorn

Welkom!

Reizen is bij mij een diepgewortelde passie. Door te reizen ontmoet ik mensen en verzamel ik herinneringen die mij helpen te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit, waarom de mensen allemaal verschillend zijn en hoe de diverse culturen zich tot elkaar verhouden. Reizen maakt me een rijker mens.

Mijn reizen hebben me over de hele wereld gebracht. Van Mexico tot IJsland, van Japan tot Puerto Rico, van Rusland tot Gambia of van de Verenigde Staten tot de Verenigde Arabische Emiraten. Alle bestemmingen vond ik even prachtig en over een groot deel heb ik gepubliceerd. Veel van deze verhalen heb ik gebundeld in een boek wat ik heb geschreven met de titel:

‘Bijzondere Bestemmingen – mooie reizen met een verhaal’.

Ik heb zo ongeveer alle landen in Europa bezocht en in totaal bijna 80 landen gezien verspreid over alle zes de continenten. Naast dat ik u dus ruimschoots uit eigen ervaring kan adviseren probeer ik ook altijd net die twist te geven aan uw reis waardoor u met mooie ervaringen en herinneringen thuiskomt. Ik ben creatief in mijn aanpak en kijk altijd net even verder.

Of dit nu een vakantie op de camping in Frankrijk betreft, een groepsreis door India of een mooie campertocht dwars door de Verenigde Staten; nadat ik uw wensen heb geïnventariseerd stel ik een fantastische reis voor u samen die onvergetelijke herinneringen zal opleveren.

Wilt u kosteloos een advies bij u thuis dan kom ik daarvoor graag naar u toe op een moment dat het u schikt. Bespreekt u de vakantieplannen liever per telefoon, via Skype of FaceTime dan kan dat ook. In alle gevallen probeer ik voor u een reis samen te stellen die aan uw verwachtingen zal voldoen met als persoonlijke uitdaging deze verwachtingen te overtreffen.

Graag tot snel.

 

Aalco van den Brink

Travel Manager

Face2Face Travel

 

PS: u kunt mijn reisverhalen volgen op mijn blog: www.bijzonderebestemmingen.nl

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager