Anja Bos Doorn

Wat betekent reizen voor jou?

Ik geloof dat reizen, andere landen bezoeken, nieuwe culturen ontdekken, ertoe doet. Het opent onze harten en zorgt voor meer begrip voor elkaar. Zo maakt reizen de wereld een beetje mooier.

Als reisplanner van Face2Face Travel heb ik als doel om jouw bucketlist reizen te verwezenlijken. Ik werk hierbij samen met gespecialiseerde lokale agenten over de hele wereld. Zo blijven de prijzen scherp. Dit doe ik met een grote passie voor reizen. Niet voor niets heb ik al meer dan 40 landen bezocht. Gun jezelf daarom het gemak van een professionele Travel Manager.

Ik stel bijzondere reisconcepten samen, afgestemd op de wensen en eisen van mijn klanten. Mijn specialisaties zijn maatwerk rondreizen naar de mooiste plekken in de wereld en bijzondere lustrumreizen voor jaarclubs en families. Door mij aan te sluiten bij Face2Face Travel kunnen mijn klanten profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak. Ik kom bij jou thuis. Ook via mail of telefoon sta ik je graag te woord. Die droomvakantie of zorgeloze familiereis? Die begint hier.

Anja Bos
Travel Manager

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager