Anja Bos Doorn

Wat betekent reizen voor jou?

Ik geloof dat reizen, andere landen bezoeken, nieuwe culturen ontdekken, ertoe doet. Het opent onze harten en zorgt voor meer begrip voor elkaar. Zo maakt reizen de wereld een beetje mooier.

Als reisplanner van Face2Face Travel heb ik als doel om jouw bucketlist reizen te verwezenlijken. Ik werk hierbij samen met gespecialiseerde lokale agenten over de hele wereld. Zo blijven de prijzen scherp. Dit doe ik met een grote passie voor reizen. Niet voor niets heb ik al meer dan 40 landen bezocht. Gun jezelf daarom het gemak van een professionele Travel Manager.

Ik stel bijzondere reisconcepten samen, afgestemd op de wensen en eisen van mijn klanten. Mijn specialisaties zijn maatwerk rondreizen naar de mooiste plekken in de wereld en bijzondere lustrumreizen voor jaarclubs en families. Door mij aan te sluiten bij Face2Face Travel kunnen mijn klanten profiteren van de financiële garanties en eerlijke reisvoorwaarden van ANVR en SGR.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak. Ik kom bij jou thuis. Ook via mail of telefoon sta ik je graag te woord. Die droomvakantie of zorgeloze familiereis? Die begint hier.

Anja Bos
Travel Manager

 1. 2018-04-03

  Locatie: Calpe

  Aantal reizigers: 2

  Anna

  Wij zijn 2 weken naar Calpe geweest en alles klopte en was perfect geregeld. Hadden zelfs een upgrade van ons appartement. Tijdens ons verblijf heeft Anja nog contact gehad met de touroperator over een vraag over ons transfer. We hebben een hele fijne vakantie gehad.

 2. 2017-10-03

  Locatie: Engeland

  Aantal reizigers: 5

  Ilona

  Anja heeft onze reis naar Engeland tot in de details geregeld. Echt fijn, als je het al zo druk hebt, dat iemand de zorg uit handen neemt en daarbij aan dingen denkt, waar je zelf niet zo snel aan denkt. Echt ontspannen, zo onbezorgd op vakantie!

 3. 2017-09-20

  Locatie: IJsland

  Aantal reizigers: 2

  Inez Riethof

  Wij zijn eind mei j.l. naar IJsland geweest, samengesteld en perfect georganiseerd door Anja Bos van Face2Face Travel. Prachtig land, fijne hotels/bed en breakfast, geweldige uitgestippelde route !! Echt een aanrander, deze reis stond op onze bucketlist.

  Ik zou zeggen laat absoluut je reis door Anja Bos van Face2Face Travel samenstellen.

 4. 24-7-2017

  Locatie: Laos en Cambodja

  Aantal reizigers: 4

  Peter

  Anja heeft voor ons een zeer mooie rondreis door Laos en Cambodja samengesteld. We hadden allerlei best lastige eisen en ideeën, maar ze heeft perfect aangevoeld hoe we wilden reizen en in wat voor accommodaties we wilden verblijven. En het was fijn dat Anja zich flexibel opstelde, om het voorstel nog een paar keer aan te passen en te verfijnen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager