Carla Huijser Prinsenbeek

Velkommen!

Bij veel mensen staat Scandinavië hoog op het verlanglijstje om ooit te bezoeken. En dat is niet voor niets! Het prachtige natuurschoon, de bijzondere steden, de uitgestrekte vlaktes, de onvergetelijke uitzichten, hoge bergen en diepe fjorden, de middernachtzon en het noorderlicht, en niet te vergeten het vele wildlife maken van de Noord-Europese landen bijzondere bestemmingen. Krijgt u ook al zin om te gaan?

fotobalk contact

Meer dan 15 jaar organiseer ik reizen naar Scandinavië en al vele malen heb ik Noorwegen, Zweden en Denemarken bezocht. Alleen, met mijn gezin, tijdens studiereizen, maar ook als reisleidster,  inkoper en productmanager heb ik de landen stuk voor stuk leren kennen. Zo heb ik ruime ervaring opgedaan in de vele facetten die deze landen als vakantieland kunnen inhouden, zowel op cultureel, natuurlijk en sportief gebied. Sinds 2012 heb ik mijn eigen reisorganisatie Norden Trips en stel ik reizen naar Scandinavië samen naar de wensen, ideeën en mogelijkheden van de reiziger.

Reist u met eigen auto en heeft u naast een overtocht ook accommodatie nodig? Of trekt u er liever met een huurcamper op uit? Ook een fly & drive behoort tot de mogelijkheden en vergeet zeker noorderlicht Hurtigrutende Hurtigruten niet, de mooiste zeereis van de wereld! Norden Trips regelt het allemaal voor u, van overnachten in een luxe suite in één van de bijzondere hotels tot een onvergetelijke overnachting in een authentiek vissersdorpje. Van een hut op een prachtig gelegen camping tot overnachten op een echte huskyfarm. Met uw eigen gezin, een klein reisgezelschap of een grotere groep op reis? Geen probleem! Norden Trips weet perfect de juiste plaatsen te vinden voor het ultieme vakantiegevoel.

Graag wil ik u tijdens een persoonlijk gesprek alvast meenemen op reis. Samen aan tafel met een landkaart om zo uw ideeën te horen en de vele mogelijkheden te vertellen. Een uitgebreid gesprek (natuurlijk ook via skype of telefoon mogelijk) waarin alle zaken van de reis aan bod komen. Om zo tot een reis te komen die bij u past.

Naast maatwerkreizen kunt u bij mij ook terecht voor advies over en boekingen van pakketreizen van bekende Nederlandse touroperators als Norske Turist Service, Norge Reiser, Buro Scanbritain en BBI Travel. Natuurlijk met dezelfde service en persoonlijke aandacht als bij mijn maatwerkreizen.

Norden Trips is een zelfstandige reisonderneming aangesloten bij Face2Face Travel te Almere. Alle reizen worden bij Face2Face Travel onder de ANVR reisvoorwaarden geboekt, bovendien zijn we lid van het SGR en het Calamiteitenfonds. Wel zo prettig en vertrouwd! Zo kan ik de reis op maat maken en u van een onbezorgde vakantie laten genieten!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op of bezoek eens mijn website: www.nordentrips.nl. Mag ik u eens begroeten? Vel møtt!

Norden Trips, Carla Huijser

Face2Face Travel Manager

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • 2016 jan 06 Hurtigruten, de mooiste zeereis van de wereld!

  Voor velen de mooiste zeereis van de wereld, de Hurtigruten is een reis die u ooit in uw leven moet maken! Al meer dan 120 jaar vaart de postboot dagelijks tussen de oude Hanzestad Bergen en het noordelijk gelegen Kirkeness. Daarbij doet hij 34 pittoreske havensteden aan en legt hij in totaal 2500 zeemijlen af, […]

  Lees hier verder »

 • 2016 jan 06 fjorden, meren en bergen

  Met eigen auto door Noorwegen reizen is geweldig, de wegen zijn zeer goed en de natuur schitterend mooi. Zo is geen stukje weg hetzelfde en geniet u onderweg van de bergen, meren en fjorden. Tijdens de reis zijn veel excursiemogelijkheden, soms actief maar ook genieten vanaf een bankje op een prachtig uitzichtpunt is natuurlijk mogelijk! […]

  Lees hier verder »

 • 2015 dec 30 Bezoek Tromso, de stad van het Noorderlicht!

  Het mysterieuze Noorderlicht aanschouwen is voor veel mensen een droom, net als het maken van een hondensledetocht door een ongerepte witte omgeving. Beleef het winterse Noorwegen en reis af naar de stad van het noorderlicht, Tromso. Een prima plek om een aantal dagen te verblijven. Tromso kent een gezellig centrum met vele leuke winkels, gezellige […]

  Lees hier verder »

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager