Coby Biemans Gorinchem

Welkom op mijn persoonlijke pagina bij Face2Face Travel.

Mijn naam is Coby Biemans en ben sinds 1978 actief werkzaam in de reiswereld. U zult dus begrijpen dat ik heel veel van de wereld heb mogen zien, zowel privé als zakelijk.

Kantoor
Ik werk vanuit mijn kantoor in Gorinchem, op de Kleine Wiel nr. 19. Het voordeel van de manier van werken is dat u mij bijna altijd kan bereiken. Mijn kantoor/reisbureau is maandag/dinsdag/donderdag en vrijdag van 10.00 – 17.00 uur geopend en woensdag/zaterdag-en ’s avonds op afspraak. Uiteraard ben ik via mijn mobiel ook altijd in noodgevallen of andere belangrijke zaken bereikbaar.

Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring is gebleken dat al mijn oude cliënten mij gelukkig nog steeds weten te vinden, wellicht door het motto wat wij gebruiken “1x verkopen is niet moeilijk, maar blijven verkopen”. Eerlijke verkoop staat bij mij gewoon bovenaan, ook als dit veel tijd extra kost.
Mijn kracht is om te proberen altijd het beste voor mijn cliënten te vinden.

Mallorca of Amerika
Het leuke van dit werk is dat je altijd met de leuke dingen van het leven bezig bent, gewoon een strandvakantie naar Mallorca, een eiland wat ik zelf redelijk goed ken, tot een volledige rondreis door bijvoorbeeld Amerika.

Deze rondreizen stel ik bijna altijd zelf helemaal samen voor mijn cliënten, omdat ik toch in de meeste kant en klare rondreizen altijd wel iets mis. Mijn specialiteit hier ligt op Californië en Florida, dit zijn ook wel de meest bezochten staten voor een vakantie. En het is ook erg leuk om vanuit Californië de route 66 te vervolgen via een klein stukje Canada naar New York.

Vakantie met kinderen
Een aantal jaren geleden, toen ik zelf nog in de kleine kinderen zat gingen de vakanties meestal naar parken in het zonnige zuiden, Spanje met Torremolinos, Costa Brava, Mallorca/Menorca, kamperen in Italië aan het Gardameer of de Adriatische Riviera. Later werden dat wat betere hotels aan de Algarve, Dominicaanse Republiek, Mexico, Cuba of de Antillen.

Vakantie zonder kinderen
Nu we nog samen met vakantie gaan, zijn deze erg veranderd. Een culinaire rondreis door Toscane was één van de eerste reizen die wij samen gingen doen, wat een leuke en lekkere belevenis was dat. Tussendoor het bezoeken van onder andere Florence, Sienna en Pisa. ’s Avonds een gezellige wijnproeverij en een heerlijk 6/7 gangen diner met de Toscaanse specialiteiten.

Wat te denken van een tour door de Pyreneeën met slapen in Paradores, oude kastelen, kloosters, landhuizen die de oude historie en bouw hebben behouden, doch met elektra zijn gemoderniseerd en daarom nu als hotel worden gebruikt. Met allemaal een uitstekende keuken voor het diner. Dit kom je ook tegen in Portugal onder de naam Pousada.

Lekker Cruisen
Een andere manier van vakantie houden, die wij nu heel erg prefereren is cruisen. Een heerlijke ontspannende manier van reizen en zoveel zien in een weekje tijd. Wat is het toch heerlijk om ’s morgens wakker te worden en in een hele andere omgeving te zijn, daarna te genieten van een uitstekend ontbijt. Na het ontbijt ga je aan wal en je kan op diverse manier de omgeving gaan verkennen. Er worden excursies georganiseerd vanaf het cruise schip, doch je kan op eigen gelegenheid van de boor af met een taxi, lopend, soms koetsjes of rondritten er open dubbeldekker, of heel gewoon flaneren door de stad en een terrasje nemen en mensen kijken.

Heb je hier geen zin in, of een heerlijk luie dag, dan blijf je heerlijk op het schip, en geniet van alle mogelijkheden die daar aanwezig zijn. Lekker bij het zwembad, of actief in de sportzaal, casinootje of bioscoopje pikken, en dan heerlijk weer lunchen. ’s Avonds heerlijk genieten van het diner en de shows die er iedere avond zijn, of rustig een drankje in de bar of op je eigen balkon. Heerlijk relaxen.

In Europa zijn er diverse routes, doch de meest populaire zijn toch de westelijke middellandse zee, met meestal, Barcelona, Marseille, Sicilië, Malta, Rome en nog meer mogelijkheden, of de oostelijke middellandse zee, met onder andere Venetië, Dubrovnik, Istanbul, Mykonos of Santorini. Tevens zijn er diverse cruisen die iets verder gaan met name Dubai, Verenigde Emiraten. Of naar het noorden met zelfs Rusland in de cruise, of de Fjorden, dus meer de natuur. Cruisen, dit is iets wat ik bijna voor iedere leeftijd kan adviseren.

Er zijn zoveel manieren om van een vakantie te kunnen genieten, en vergeet vooral de voorpret niet. Vaak is dit net zo leuk, niet nog leuker dan de vakantie zelf!

Wintersport
Wat te denken van een wintersport vakantie voor u met uw vrienden of met het gezin. Met de auto, of vervoer per trein of vliegtuig. Het is allemaal mogelijk.

Service
Ook op zakelijk gebied ben ik uitgebreid in de service.

Vliegtickets, hotels, transfers ik regel het allemaal, ook de bijbehorende papieren indien nodig, een visum, een Esta, een uitnodiging voor een bepaald land. Geen probleem, dit is allemaal service die ik gratis verleen.

U kunt mij op diverse manieren bereiken, gezellig langskomen onder het genot van een kopje koffie, of thee op de Kleine Wiel 19, 4207 AM te Gorinchem.

Openingstijden:
maandag/dinsdag/donderdag en vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
woensdag/zaterdag en ’s avonds op afspraak

Via mail: coby.biemans@face2facetravel.nl. Hier kunt U eventueel vast uw zoekopdracht of mededeling plaatsen, dan kom ik er vanzelf op terug.

Per telefoon en per Whatsapp op 06-51106908. U ziet voldoende mogelijkheden.

Laat u adviseren door een ervaren deskundige op het gebied van reizen. U zult zien, het kost U niets meer dan het internet. U bent wel gegarandeerd van service.

 

Uw persoonlijke reisadviseur

Coby Biemans

 1. 2015-08-15

  Locatie: Kreta

  Aantal reizigers: 2

  Yvette

  Last minute vakantie naar griekenland, kreta. Donderdag geboekt zaterdag vliegen. Alles wat tiptop in orde precies wat ik van een vakantie wil kleinschalig en geen nummertje zijn bij het personeel. Goed naar de wensen geluisterd. Ook altijd bereikbaar, bij het parkeren op schiphol kwamen we er niet helemaal uit. Top geholpen toen

 2. 2017-08-16

  Locatie: Spanje

  Aantal reizigers: 6

  Danielle

  Super ervaring. Alle tijd wordt genomen voor je.

 3. 15-08-2015

  Locatie: kreta, cherssonisos

  Aantal reizigers: 2

  yvette den besten

  Last minute vakantie naar griekenland, kreta. Donderdag geboekt zaterdag vliegen. Alles wat tiptop in orde precies wat ik van een vakantie wil kleinschalig en geen nummertje zijn bij het personeel. Goed naar de wensen geluisterd. Ook altijd bereikbaar, bij het parkeren op schiphol kwamen we er niet helemaal uit. Top geholpen toen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • 2014 jan 23 Coby Biemans travel reports

  The Art of Yoga The Art of Yoga by CBS Sunday Morning: It’s an ancient practice that has inspired a whole body of art, and today yoga practitioners claim a wealth of health and psychic benefits. Rita Braver talks to yoga instructor Hilaria Baldwin and her husband, non-yoga practitioner Alec Baldwin; and with doctors at […]

  Lees hier verder »

Ik heb een vraag aan mijn Travel Manager